Nå kobles hun til nok en Hollywood-hunk

Nysingle Jessica Biel skal ha funnet seg enda en flørt på et filmsett.

<strong>MANNEMAGNET:</strong> Vakre Jessica Biel (midten) er relativt nysingel og nyter angivelig å kunne flørte med hvem hun vil. Hun har allerede blitt koblet til «Playing The Field»-motspiller Gerard Butler (t.v) - nå er det hunk og «Total Recall»-motspilleren C Foto: Stella  Pictures
MANNEMAGNET: Vakre Jessica Biel (midten) er relativt nysingel og nyter angivelig å kunne flørte med hvem hun vil. Hun har allerede blitt koblet til «Playing The Field»-motspiller Gerard Butler (t.v) - nå er det hunk og «Total Recall»-motspilleren C Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I vår ble det kjent at det over tre år lange forholdet mellom skuespiller Jessica Biel (29) og artist Justin Timberlake (30) hadde tatt slutt.

Etter bruddet har begge stjernene blitt koblet til nye flørter. Biel skal ha funnet tonen med Gerard Butler (41) på filmsettet til «Playing The Field», mens Timberlake angivelig flørter med fire ulike Hollywood-skjønnheter samtidig.

Spekulasjonene slutter imidlertid ikke der. Nå hevdes det nemlig at vakre Biel viser interesse for enda en mannlig motspiller - denne gangen den irske kjekkasen Colin Farrell (35).

- Jessica elsker Colins aksent og personlighet, sier en kilde på stjernenes filmsett til DailyMail.

De to Hollywood-skuespillerne er for øyeblikket i gang med nyinnspillingen av actionfilmen «Total Recall» i Toronto, og der er det visstnok mye som skjer i kulissene også...

- Hun har kommet fullstendig over Justin, har det gøy som singel og synes Colin er utrolig kul. De har vært mye sammen mellom opptakene, og Colin har foreslått at de bør gå ut sammen etter jobb, hevder innsidekilden overfor DailyMail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viser frem den nyfødte på Twitter   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer