- Nå klorer jeg meg fast!

Strålte som en sol under værmelding-comeback, og hevder til Se og Hør at hun har kommet for å bli. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var Elin Tvedt (39) tilbake igjen på TV 2-skjermen etter 12 år.

I høst ble det kjent at hele Norges «Vær-Elin» tar over roret etter Eli Kari Gjengedal (41) - som i sin tid tok over for nettopp Tvedt.

Rett etter første sending onsdag kveld, tok Se og Hør en prat med den flotte 39-åringen.

- Det er godt å være ferdig med første sending, for man føler det litt som en eksamen eller en premiere. Men det var veldig kjekt, og synes det gikk ganske greit!
 
Hun forteller at den største utfordringen med å komme tilbake igjen er å presentere verdensværet.

- Man har jo geografikunnskaper fra skolen, men tidligere har jeg jo holdt mest på med Norge. Og vi går en del ned i detalj, kan du si. Så jeg har mest lyst til å bare bære med meg globusen bare for å alltid kunne sjekke hvor de forskjellige landene og områdene er, sier hun videre.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Selv om tobarnsmoren siden sist har hatt flere TV-jobber i andre kanaler, synes ikke Elin at det er flaut å være tilbake der det hele startet:

- Det er ikke flaut å returnere. Før var jeg veldig «flink pike» og opptatt av hva folk syntes om meg, og den Elin ville nok ikke ha våget et comeback i TV 2 som værpresentatør. Men nå bryr jeg meg ikke, og er verken opptatt av karriereklatring eller å gjøre de riktige tingene, har hun tidligere fortalt til VG.

Eli Kari Gjengedal har i løpet av sine 12 år som værmelder blitt kjent for å utføre diverse stunt, og da hun holdt sin siste sending den aller siste dagen i oktober i år avsluttet hun med å være nesten usynlig på TV-skjermen.

Om Elin Tvedt velger å følge i Gjengedals «stunt»-fotspor gjenstår å se. Og dersom du skulle være redd for at Tvedt kommer til å forlate værsendingene igjen trenger du ikke å frykte - hun har nemlig kommet for å bli:

- Nå blir jeg her altså! Så nå klorer jeg meg fast, om noen vil ha meg ut!, sier hun lattemild til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elin Tvedt vil ikke ha flere barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer