Stian Pedersen fra «Love IRL»:

- Nå klarer jeg å stoppe meg selv

«Love IRL»-profilen har fått et mer positivt syn på seg selv og livet.

NYTT MENNESKE: Realityprofilen føler han har blitt et nytt menneske etter deltakelsen. Foto: Privat
NYTT MENNESKE: Realityprofilen føler han har blitt et nytt menneske etter deltakelsen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Stian Pedersen (30) var nylig med i realityserien «Love IRL». Serien går ut på at unge uerfarne skal flørte, date og forhåpentligvis finne kjærligheten i en villa i Sør-Afrika.

Pedersen fant imidlertid ikke kjærligheten i villaen, men kan fortelle overfor Se og Hør at han sitter igjen med flere nye vennskap.

BRUDD, FORHOLD OG SAMBOERSKAP: 15 unge mennesker søkte kjærlighet i datingprogrammet «Love IRL» - slik gikk det. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Fant ikke kjærligheten

Målet for Pedersen var aldri å være med for å flørte. Han ville mest av alt komme ut av gamle mønstre.

Pedersen lettet også nylig på sløret overfor Mitt Lørenskog om hvordan livet har forandret seg etter deltakelsen.

- Jeg føler jeg var med på fire uker med terapi, forteller han til Se og Hør.

Pedersen legger ikke skjul på at han tidligere kunne bli værende i en spiral av negative tanker. Realityprofilen utdyper at han tenkte at det var slik livet var og slik han var.

- Nå klarer jeg å stoppe meg selv, ta et skritt tilbake og si til meg selv at jeg er bedre enn dette, innrømmer Pedersen.

Under oppholdet fikk «Love IRL»- profilen, sammen med de andre, pratet om mye han tidligere ikke hadde tenkt over. Han ble bevisst på seg selv og sine egne mønstre:

- Tidligere har jeg ikke snakket med noen om hvordan jeg har det, men nå klarer jeg mer å sette ord på følelsene mine og si ifra hvis jeg ikke har det så kult, forteller realityprofilen.

NTÅ: Den gryende forelskelsen mellom «Love IRL»-deltakerne Stinius Maurstad og Malin Falch fortsetter. Video: Discovery+ Vis mer

Ikke kurert

Selv om Pedersen er på en god vei etter oppholdet understreker han at dette er noe han fortsatt jobber med hver dag.

- Før var jeg i «fengsel», men nå er jeg ute på prøve.

Hver dag er det han selv som setter en stopper for de negative tankene, og han håper at det med tiden skal det bli enda enklere og ikke kreve så mye krefter.

- Det viktigste er å være bevisst på tankene og at det er noe bare du kan gjøre noe med.

KOKK: Pedersen jobber til vanlig som kokk. Foto: Privat
KOKK: Pedersen jobber til vanlig som kokk. Foto: Privat Vis mer

Ny jobb

Pedersen har også gjort store endringer i livet sitt. Han har nå byttet jobb, som gjør at han har mer fritid og tid til å fokusere på seg selv og sitt eget velvære.

- Det er viktig å ha en jobb hvor du ikke også tar med deg stresset hjem. Tidligere jobbet jeg mye kveldsvakter, som gjorde at jeg ikke hadde så mye tid for meg selv etter jobb.

Nå forteller realityprofilen at han har en jobb hvor han senest er ferdig klokken ni på kvelden. Dermed har han tid til å roe seg ned og få en god natts søvn.

- Jobben min er fortsatt fysisk og det liker jeg. Jeg kunne ikke vært personen som satt stille på et kontor hele dagen.

Pedersen innrømmer overfor at han ikke har tenkt på fremtiden så mye ennå, men at det viktigste er at han er komfortabel med seg selv.

FARVEL: To av deltakerne i «Love IRL» bestemte seg for å dra hjem fra Sør-Afrika før innspillingen var ferdig. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: Giftet seg: - Endelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer