FORELSKET: Katy Perry og John Mayer gjorde det slutt i mars, men skal allerede ha funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press
FORELSKET: Katy Perry og John Mayer gjorde det slutt i mars, men skal allerede ha funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over PressVis mer

Nå kjøper de kjærlighetsrede

Alle trodde forholdet var over, men nå blir Katy Parry og John Mayer samboere.

SEOGHØR.NO:   I mars ble det slutt mellom artistene John Mayer (35) og Katy Perry (28) etter åtte måneder som kjærester.

Men etter at «I Kissed a Girl»-stjernen innrømmet at hun fremdeles elsker skjørtejegeren, har ryktene svirret om at de to skal ha gitt forholdet en ny sjanse.

Og da Mayer, under åpningskvelden av verdensturneen «Born and Raised» lørdag, takket Perry for all hjelpen hun ga ham da han måtte operere stemmebåndet i fjor, kan det virke som om ryktene stemmer.

- Hun var så tålmodig, og tok seg tid til å fortsette å bli kjent med meg og elske meg, fortalte han til publikum, ifølge People.com.

Mayer avsluttet også konserten med en ballade som han dedikerte til henne.

- Denne er til Katy, som har fjeset som får meg til å føle meg hjemme.

Etter at de fant sammen igjen i juni skal følelsene mellom de to artistene ha blusset voldsomt opp. Så mye at det punget ut for et felles kjærlighetsrede.

- Katy og John valgte ut sitt nye hjem sammen fordi de planlegger et liv sammen, sier en kilde til Hollywoodscoop.

Venner av paret avslører at Katy og John også har diskutert ekteskap. Katy, som tidligere har vært gift med komiker Russell Brand, ønsker seg derimot ikke et nytt stort bryllup.

- Han har ikke fridd, men de har snakket om å gifte seg. Jeg gjetter på at de kommer til å gifte seg snart, men at seremonien vil være liten og intim. Katy føler at John er hennes sjelevenn og at han er grunnen til at hun har blitt den personen hun er. Jeg har aldri sett Katy så glad før, og jeg har kjent henne i mange år, sier en venn av paret til ukebladet.

Selv om paret nå har kjøpt et nytt hus og planlegger bryllup, er ikke barn på ønskelisten helt ennå.

- Ingen av dem ønsker seg barn ennå. Med nye album og spennende prosjekter på vei, ønsker de begge to å fokuserer på karrieren. Men det at de nå skal bo sammen sier egentlig alt.

LES OGSÅ: Dedikerte kjærlighetssang til eksen