Nå kjøper de kjærlighetsrede

Filmstjernene Jennifer Lawrence og kjæresten Nicholas Hoult blir samboere.

AVSLØRTE FØLELSENE FOR HVERANDRE: Det var ingen tvil om at Nicholas Hoult og Jennifer Lawrence er mer enn gode venner, under Golden Globe-utdelingen.
 Foto: Stella Pictures
AVSLØRTE FØLELSENE FOR HVERANDRE: Det var ingen tvil om at Nicholas Hoult og Jennifer Lawrence er mer enn gode venner, under Golden Globe-utdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Oscar-vinner og «American Hustle»-stjernen Jennifer Lawrence (23) og kjæresten, «X-men»-stjernen Nicholas Hoult (24) har bestemt seg for å ta forholdet et skritt videre.

Paret har nå lagt inn et bud på et stort hus i nærheten av Hook, en liten landsby i Hampshire, England. Byen skal ligge i nærheten av hjemstedet til Nicholas sin familie.

- De forelsket seg det huset med en gang de så det. De vet at det ikke er realistisk at de allerede nå skal slå seg ned i Storbritannia, på grunn av karrieren, men de ønsker seg et hjem der også, sier en kilde til The Sun.

GAMMEL KJÆRLIGHET HAR BLITT NY: Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult skal ha funnet tilbake til hverandre etter at de ble med i samme film. Her er de fotografert før bruddet i januar i fjor. Foto: All Over Press
GAMMEL KJÆRLIGHET HAR BLITT NY: Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult skal ha funnet tilbake til hverandre etter at de ble med i samme film. Her er de fotografert før bruddet i januar i fjor. Foto: All Over Press Vis mer

- Jennifer elsker den engelske livsstilen, og nå som forholdet er seriøst igjen virker det fornuftig å se på muligheten for å kjøpe en bolig sammen,fortsetter kilden.

Paret, som har vaklet frem og tilbake de siste tre årene, var på visning i huset samtidig som de besøkte Nicholas sin familie i nærheten av Berkshire i julen. De skal også ha brukt tid på å sjekke ut området, utelivet og restaurantene.

Jennifer møtte Nicholas på settet til filmen «X-Men: First Class» i 2011. Paret gjorde det så slutt i januar 2013, før de så ble sammen igjen under innspillingen av den siste «X-Men»-filmen.

SPILTE MOT HVERANDRE: Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult fikk øynene opp for hverandre da de spilte sammen i filmen «X-Men: First Class». Foto: Stella Pictures
SPILTE MOT HVERANDRE: Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult fikk øynene opp for hverandre da de spilte sammen i filmen «X-Men: First Class». Foto: Stella Pictures Vis mer

De to skuespillerne har imidlertid holdt kortene tett til brystet, men under Golden Globe-utdeling bekreftet de ryktene med et kyss.

Lawrence bøyde seg nemlig fram og kysset Nicholas på leppene, da hun ble ropt opp som vinner av prisen for «beste kvinnelige birolle», for sin innsats i filmen «American Hustle».

«Well done, baby» skal Hoult ha sagt til sin kjære ifølge Daily Mirror, før hun forsvant opp på scenen.

En kilde på settet til den nye X-Men filmen sa i juli til nettsiden Justjared at det ikke tok lang tid fra Jennifer og Nicholas ble gjenforent, til amors piler traff blink.

- De begynte filmingen i april som venner, men en dag startet de bare å kysse. Det ene førte til det andre, og de ble sammen igjen. Alle hennes gamle følelser kom strømmende tilbake.

LES OGSÅ:  - Det ser ut som en vagina