ISFRONT: Sienna Miller og Balthazar Gettys romanse har vært tøff å svelge for deres ekskjærester. Nå kjølner imidlertid romantikken, og eksene kan koste på seg et smil. Foto: All Over Press
ISFRONT: Sienna Miller og Balthazar Gettys romanse har vært tøff å svelge for deres ekskjærester. Nå kjølner imidlertid romantikken, og eksene kan koste på seg et smil. Foto: All Over PressVis mer

Nå kjølner forholdet

Sienna Miller og hennes gifte milliardær-kjæreste har møtt hverdagen...

SEHER.NO: At Sienna Millers (26) kjærlighetsliv ikke har gått på skinner er ingen stor hemmelighet. Nå har også forholdet til den gifte skuespilleren og oljemilliardæren Balthazar Getty (33) begynt å skrante.

Etter en rekke frekke feriebilder fra deres jetset-romanse har nå hverdagen innhentet den britiske Alfie-skuespillerinnen og den amerikanske milliardæren, og romantikken er i ferd med å ebbe ut i avstandsforholdet.

Ifølge The Mirror forteller venner av paret at trendy Sienna skal være svært irritert over at elskerens skilsmisse fra kona Rosetta lar vente på seg. I tillegg nekter 33-åringen å flytte til Siennas hjemby London, da han ønsker å være nær sine tre sønner i USA.

- De hadde en dyrisk tiltrekning i begynnelsen, sier en venn til The Mirror.

Nå har imidlertid den nyforelskede følelsen dabbet av, og parets fremtidsplaner fører til en rekke krangler.

- I tillegg til skilsmissen krangler de om hvor de skal bo og Siennas forkjærlighet for fester. Hun er bare 26 og elsker å gå ut, men Balt er en tidligere narko- og alkoholmisbruker, som nå er helt avholds. Det er vanskelig å prøve å finne en balanse.

Sienna har imidlertid gjort det kjent for sin styrtrike flamme at det ikke er aktuelt for henne å flytte fra London. Hun er allerede i gang med å finne seg et nytt hjem i London, men hun får ikke kjæresten med seg på visninger. Han mener London er for langt unna barna han har med Rosetta, men Sienna står på sitt.

- London er hennes hjem og hun elsker byen. Hun har fortsatt en rekke jobber klare i Europa som hun ikke vil gi avkall på, sier kilden.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Sienna smører seg inn med kublod