Céline Dion hardt rammet av uhelbredelig sykdom

Nå kjemper hun for livet

Trebarnsmoren lever med store smerter og kraftige spasmer. Sykdommen gjør henne stadig svakere

HELSEN SVIKTER: Céline Dion har hatt en eventyrlig karriere, men nå fører en uhelbredelig sykdom til at hun må avlyse alt. Den tidligere Eurovision-vinneren er alenemor til tre barn. Foto: Mehdi Taamallah/NurPhoto/Shutterstock
HELSEN SVIKTER: Céline Dion har hatt en eventyrlig karriere, men nå fører en uhelbredelig sykdom til at hun må avlyse alt. Den tidligere Eurovision-vinneren er alenemor til tre barn. Foto: Mehdi Taamallah/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert

Nylig kom den triste beskjeden som fansen til sangeren Céline Dion (55) hadde fryktet så inderlig: Hun avlyser verdensturneen sin.

Konsertene som skulle gått av stabelen i Norge i slutten av september, får derfor ingen ny dato - de er avlyst.

- Céline kommer sannsynligvis aldri til å turnere igjen. Hun har mye smerter, og må ha daglig fysioterapi, sier en kilde nær henne til CNN.

Lei seg

Celines verdensturné har blitt utsatt flere ganger - først på grunn av pandemien, deretter fordi Céline selv ble syk. Men nå har trebarnsmoren altså gitt opp å finne nye datoer for konsertene.

«Jeg er så lei meg for at jeg må skuffe dere nok en gang», skrev hun på Instagram.

«Jeg jobber virkelig hardt med å få tilbake kreftene mine, men å dra på turne kan være vanskelig selv når du er på 100 prosent. Det er ikke rettferdig for dere at jeg fortsetter å utsette konsertene, og selv om det knuser hjertet mitt er det best at vi avlyser alt – helt fram til jeg er klar til å være tilbake på scenen», fortsatte hun.

Men det er få som tror at Dion noensinne kan reise på turné igjen i sitt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer