Pamela Anderson:

Nå kaster Pamela Andersons sønn klærne

Dylan (18) følger i de lettkledde fotsporene til sin berømte mamma

GÅR I FORELDRENE SINE FOTSPOR: Dylan Jagger Lee gjør som foreldrene. Han satser både på musikk og modellyrket når han nå entrer rampelyset. Foto: AFP
GÅR I FORELDRENE SINE FOTSPOR: Dylan Jagger Lee gjør som foreldrene. Han satser både på musikk og modellyrket når han nå entrer rampelyset. Foto: AFP Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Dylan Jagger Lee (18) er et perfekt eksempel på en gutt som har vokst opp i rampelyset. Hans mor er playboy-modellen Pamela Anderson (49) og hans far er hardrock-trommisen Tommy Lee (54), som i alle år har vært kontroversielle i media.

B&W...fun times with @damon_baker more photos to come 😜

Et bilde publisert av Dylan J. Lee (@dylanjaggerlee)

Nå tar også Dylan steget ut i rampelyset og satser på modellyrket.

Det gjør han halvnaken i en svart/kvitt bildeserie som kan sees i sin helhet på hans Instagram-side.

Dermed følger han i fotsporene til sin mamma, som gjorde stor suksess blant annet som Playboymodell og skuespiller i TV-serien «Baywatch» på 90-tallet.

Selve formålet med fotoshooten skal ha vært å belyse det å være ungdom, frihet og kraften i hans generasjon.

Men det er ikke bare modellyrket Dylan satser på. Musikk er også en stor del av livet hans.

- Jeg holder på å finne min greie og jeg føler jeg har noe på gang. Neste år har jeg forhåpentligvis noe ute. Jeg er så spent på det, fortalte han nylig ifølge Aftonbladet.

Turbulent kjærlighetsliv

Tommy Lee og Pamle Anderson giftet seg i 1995, etter at de kun hadde kjent hverandre i tre måneder. Pamelas mor fikk ikke vite om bryllupet, og skjønte først at datteren hadde giftet seg da hun leste om det i People Magazine.

Saken fortsetter under bildet.

GODE VENNER: Selv om Pamela og Tommy ikke lenger er gift - er de gode venner. Her fra MTV Video Music Awards i 2007. Foto: AP
GODE VENNER: Selv om Pamela og Tommy ikke lenger er gift - er de gode venner. Her fra MTV Video Music Awards i 2007. Foto: AP Vis mer

Tommy og Pamela fikk sønnene Brandon (20) og Dylan sammen, før forholdet endte i skilsmisse i 1998.

Noe av det Pamela og Tommy fikk aller mest oppmerksomhet for, var sexfilmen som ble lekket ut på nettet i 1995.

Etter skilsmissen fra Lee, møtte Pamela den svenske modellen Marcus Schenkenberg (48), som hun forlovet seg med. Noe bryllup ble det imidlertid aldri, og paret gikk hver til sitt i 2001.

Saken fortsetter under bildet.

TOK SLUTT: Pamela var i en periode sammen med den svenske modellen Marcus Schenkenberg, men forholdet tok slutt. Foto: AP
TOK SLUTT: Pamela var i en periode sammen med den svenske modellen Marcus Schenkenberg, men forholdet tok slutt. Foto: AP Vis mer

Ikke lenge etter fant hun kjærligheten med artisten Kid Rock (45).

Paret var sammen flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006.

Seremonien fant sted i St. Tropez, men ikke lenge etter gikk Anderson gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTET SEG: Pamela Anderson giftet seg i 2006, men skilte seg samme år. Foto: Scanpix
GIFTET SEG: Pamela Anderson giftet seg i 2006, men skilte seg samme år. Foto: Scanpix Vis mer

I 2007 forelsket skuespilleren seg i filmregissør Rick Salomon (48), og i kjent Pamela-stil tok det ikke lang tid før bryllupet stod. Det hele skjedde i Las Vegas.

Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.Det tidligere paret fant tonen igjen i 2013, og ble stormforelsket.

- Vi er bestevenner med spesielle fordeler... Jeg vil ikke møte noen andre... Jeg er veldig lykkelig. Vi er veldig lykkelige. Han er en fantastisk fyr, sa Pamela til Ellen DeGeneres.

I januar 2014 fortalte Anderson at hun hadde giftet seg med Rick for andre gang. Men heller ikke denne gangen ville ekteskapet vare.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT TO GANGER: Pamela giftet seg med Rick Salomon hele to ganger, men begge gangene gikk det skeis. Foto: Wenn.com
GIFT TO GANGER: Pamela giftet seg med Rick Salomon hele to ganger, men begge gangene gikk det skeis. Foto: Wenn.com Vis mer

Glad i damer

Tommy Lee, er ikke fremmed for å skape overskrifter på grunn av sitt privatliv.

For eksempel da to av hans ekskjærester sloss om oppmerksomheten hans i 2008.

Tommy og hans tidligere flamme Kimberly Stewart (37) feiret nemlig hennes brors bursdag på den hotte Hollywood klubben "Hyde". Og dramaet ble et faktum da Tommys eks, modellen Erin Naas også plutselig dukket på utestedet.

- Kimberly ble helt fra seg da Tommy gikk bort til Erin. Hun begynte å lage grimaser før hun kastet en kjærlighet i hodet på Erin, fortale en kilde til bladet In Touch Weekly den gang .

Saken fortsetter under bildet.

I BAND: Tommy Lee (i rød genser) er med i rockebandet Mötley Crue. Her fra en pressekonferanse i 2009 hvor de hadde med seg to kvinner utkledd i sykepleier-uniform. Foto: AFP
I BAND: Tommy Lee (i rød genser) er med i rockebandet Mötley Crue. Her fra en pressekonferanse i 2009 hvor de hadde med seg to kvinner utkledd i sykepleier-uniform. Foto: AFP Vis mer

I 2009 skapte han nok en gang blest da han bestemte seg for en ny regel når det gjaldt folk backstage. Alle måtte gå uten topp eller bukse.

- Du må fjerne et plagg, buksene, toppen, ellers er du ikke tillatt i mitt påkledningsrom, sa rockeren ifølge nettsiden Contactmusic.

Og ifølge rockerebellen førte den nye regelen bare positive ting med seg.

- Det får festen i gang så jævla fort. Og alle går rundt toppløse - perfekt, fortalte han.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian hetses på grunn av sin nye nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer