Nå kaster hun klærne

«Avatar»-stjernen blir undertøysmodell - uten blåfarge.

GJENNOMBRUDD: Zoe Saldana har gjort stor suksess i rollen som romvesenet Neytirit i filmen «Avatar». Foto: Filmweb
GJENNOMBRUDD: Zoe Saldana har gjort stor suksess i rollen som romvesenet Neytirit i filmen «Avatar». Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Zoe Saldana slo tidligere i år igjennom med et brak i suksessfilmen «Avatar», hvor hun spilte det blåfargete romvesenet Neytiri.

Men nå er det som sexy jordboer 32-åringen får oppmerksomhet. Den mørkhårete skjønnheten har nemlig stilt opp i en lettkledd reklamekampanje for undertøysmerket Calvin Klein.


- De har alltid laget så flotte reklamekampanjer. Dette er veldig spennende for meg, sier Saldana til nettstedet E! Online om bildeserien.

Siden gjennombruddet har Saldana flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, og  hun får neppe færre beundrere etter sitt siste stunt...

Tidligere har kjente skuespillere som Eva Mendes, Hilary Swank og Mark Wahlberg stilt opp i reklamekampanjer for det samme undertøysmerket.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gifter seg med hemmelig mann