Nå kaster hun klærne igjen!

«The Hills»-stjernen Audrina Patridge kaster klærne i FHM.

STOLT: På bloggsiden sin skriver Audrina at hun er svært beæret over å få være forsiden-piken til britiske FHM. Her på shopping i LA i forrige uke.  Foto: All Over Press
STOLT: På bloggsiden sin skriver Audrina at hun er svært beæret over å få være forsiden-piken til britiske FHM. Her på shopping i LA i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  "The Hills"-stjernen Audrina Patridge (24) er ikke fremmed for å promotere seg selv når anledningen byr seg, og realitystjernen har tidligere stilt opp lettkledd i en reklamekampanje for burgerkjeden Carls Jr.

Nå har imidlertid 24-åringen gjennomført sin mest sexy photoshoot noensinne, skriver Daily Mail.
 
Realitystjernen er forside-pike i den neste utgaven av britiske FHM, og inne i bladet, som er i salg fra torsdag, finner man en rekke pirrende bikinibilder av brunetten.

Patridge poserer på en lekker sandstrand i flere utfordrende antrekk, deriblant en blod-rød bikini og todelt svart badedrakt, som overlater svært lite til fantasien.

Se bildene her! (ekstern link)

På sin bloggside skriver Audrina, som er sammen med rockeren Ryan Cabrera, at hun er beæret over å få pryde forsiden av det populære bladet.

«Til alle mine britiske fans! Jeg er på coveret...jeg er forsidepike! Jeg er så beæret!», skriver hun.

24-åringen innrømmer imidlertid at det tider ble litt fryktelig kaldt å posere lettkledd i vannet.

«Det var så utrolig kaldt å være i vannet. Men jeg håper dere liker bildene», skriver hun.

Audrina er for tiden aktuell i den sjette sesongen av MTV-suksessen «The Hills», og forteller at det var ganske tilfeldig at hun fikk en rolle i realityserien.

24-åringen fra California ble oppdaget da hun lå og solte seg ved bassenget utenfor sin leilighet i LA.

- Jeg lå og solte meg med noen venner da en fyr kom bort. Vi har hatt menn som har kommet bort og spurt oss om numrene våre tidligere, så vi regnet med at han var en av de. Men så var det faktisk «The Hills»-skaper Adam DiVello. Han sa at jeg hadde en fantastisk look og spurte om jeg kunne være interessert i showet hans, har stjernen tidligere uttalt.
 
Patridge skal først ha avslått tv-produsenten, men ble siden overtalt.

- Da han sa at det var reality-tv, ville jeg egentlig ikke. Men så fortalte han meg at det skulle bli  en såpe-dokumentar, så da tenkte jeg «hvorfor ikke, det vil gi meg god erfaring foran kamera». Fem år etter holder jeg altså fortsatt på med dette, sa hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Får giga-lønn for å spille seg selv