Nå kaster hun klærne - igjen

Miley Cyrus kun dekket av sølvglitter i ny musikkvideo.

AVKLEDD: I den nye musikkvideoen til låta «Real & True», der Miley Cyrus synger med rapperen Future og britiske Mr. Hudson, viser 20-åringen seg fra en nesten like dristig side som i «Wrecking Ball»-videoen.  Foto: Stella Pictures
AVKLEDD: I den nye musikkvideoen til låta «Real & True», der Miley Cyrus synger med rapperen Future og britiske Mr. Hudson, viser 20-åringen seg fra en nesten like dristig side som i «Wrecking Ball»-videoen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) vant i helgen prisen for beste musikkvideo under MTV Europe Music Awards, med den kontroversielle videoen til låta «Wrecking Ball».

I videoen dukker den frigjorte 20-åringen opp splitter naken, et stunt som kun er ett i rekken av stjernens oppsiktsvekkende påfunn.

Kanskje det er den Terry Richardson-regisserte videoens gode mottakelse som nå har fått popsangeren til å kaste klærne i nok en video - til låta «Real & True», som hun fremfører sammen med rapperen Future (29) og artisten Mr. Hudson.

I den ferske musikkvideoen blir en bevisstløs Miley reddet av to astronauter i et slags månelandskap, før hun friskner til og viser seg i all sin svært lettkledde prakt.

I størsteparten av videoen er 20-åringen kun dekket med sølvfarget glitter, noe som overlater relativt lite til fantasien.

Sangeren, som tidligere har uttalt at hun foretrekker å være naken fremfor å gråte, har også flere ganske intime scener med Future i videoen - som på sin side er nyforlovet med sanger Ciara Harris (28).

Se hele den sexy musikkvideoen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer