Nå kaster han klærne igjen

Produktet tatt i betraktning, trengte han vel strengt tatt ikke det.

GODT HUMØR: Fotballstjernen var i godt humør da han viste fram klokken under pressekonferansen i Madrid. Foto: All Over Press
GODT HUMØR: Fotballstjernen var i godt humør da han viste fram klokken under pressekonferansen i Madrid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Om det er noen som ikke akkurat trenger en unnskyldning for å kle av seg, er det fotballstjernen Cristiano Ronaldo (25).

Nå lar han klærne nok en gang falle. Hvorfor? Han promoterer nemlig en klokke.

«Man skulle vel kanskje tro at det å være modell i en klokkereklame ikke krever at man må kle av seg», skriver britiske Daily Mail.

Ronaldo viser i alle fall kroppen sin fram i en reklame for den spanske klokkefabrikken Timeforce, sammen med den spanske skuespilleren Elsa Pataky (34).

Real Madrid-spilleren takket nylig ja til å være klokkegigantens nye fjes utad, og mange kvinner verden over sier vel ikke nei takk når det kommer til nye bilder av stjernens kropp.

Det gjør heller ikke Ronaldo selv, skal man tro en kilde. Han har tidligere vist seg fram i en rekke sammenhenger, blant annet for merket Armani.

- Han kaster klærne hver gang han får muligheten, heter det fra Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den VM-magen!