Idrettsgalla:

- Nå kan vi planlegge bryllup

Aleksander Hetland ga alt da han deltok i «Skal vi danse». Nå er han klar for å finne tilbake til hverdagen.

PÅ RØD LØPER: Aleksander Hetland og Kristina Eriksen på den røde løperen på Hamar lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Aleksander Hetland og Kristina Eriksen på den røde løperen på Hamar lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

HAMAR (Se og Hør): Det er snart to måneder siden den tidligere svømmeren Aleksander Hetland (37) kunne slippe jubelen løs, etter å ha gått helt til topps i «Skal vi danse».

Da Dagbladet snakket med ham etter seieren, var han tydelig på at han nå ville vie mer tid til familie, venner og jobb, men ikke minst også tilbringe mye tid med forloveden, Kristina Eriksen.

- Jeg må dra på en tur med kjæresten min - sånn med en gang. Jeg skylder henne det. Det blir nok en raus Aleks i desember, sa han spøkefullt den gang.

Når Se og Hør møter paret på Idrettsgallaen lørdag kveld, kunne Hetland fortelle at han etter seieren har kommet seg tilbake på jobb og har gått tilbake til det han beskriver som et «vanlig liv».

- Det er veldig deilig å ha han mer hjemme, det er det, sier Eriksen til Se og Hør.

VANT: Aleksander Hetland vant «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Bryllupsplaner

Hetland innrømmer at høsten var tøff med både dansing og jobb, og at det dessverre gikk utover hans utkårede.

- Sist vi snakket sammen skulle du prioritere Kristina og ta henne med på ferie, blir det det?

- Det blir ferie. Vi har booket tur til Miami, så vi drar dit, sier han, og legger til at han holdt løftet sitt.

- Han har vært veldig flink, skyter Eriksen inn.

På spørsmål om det nå betyr at de får mer tid til å planlegge bryllup, svarer paret følgende:

- Nå er det ingen ting i veien for å begynne å planlegge det på ordentlig, så det skal vi gjøre.

UANSTENDIG: Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya Andersen er med en uke til i «Skal vi danse». De har blant annet fått høre at de er uanstendige. Dette sier kjærestene deres. Reporter & Klipp: Thea Hope. Video: Ingebjørg Iversen /TV 2/ Rød Løper Vis mer

Rampelyset

I kveld skal paret som nevnt være til stede på årets Idrettsgalla på Hamar, hvor Hetland også skal dele ut pris. Sist han tok del i utdelinga, var for sju år siden.

- Idrettsgallaen er virkelig en fest og det er sju år siden jeg var her sist, så det er kult å være tilbake, sier han, og fortsetter:

MER TID: Aleksander så fram til mer tid med Kristina etter en hektisk høst. Nå kan han fortelle at de skal på ferie og får tid til å begynne å planlegge bryllup. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MER TID: Aleksander så fram til mer tid med Kristina etter en hektisk høst. Nå kan han fortelle at de skal på ferie og får tid til å begynne å planlegge bryllup. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg kan ikke si hvem jeg håper vinner, men man ser på de nominerte at det er så sykt mye bra som har vært i 2019. Jeg er bare veldig stolt over å skulle stå der og dele ut en av prisene. Uansett blir det en verdig vinner.

Han forteller også at Idrettsgallaen ikke er noe man kan gå glipp av, selv om han i utgangspunktet ikke kunne tenke seg et liv i det beryktede rampelyset.

STILIG: Hekkeløper Karsten Warholm kom stilig kledd under årets Idrettsgalla, og antrekket er inspirert av en kjent filmkarakter. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til mitt vanlige liv. Sånn som denne uken har jeg nesten ikke vært på jobb, så jeg har en del å ta igjen der, sa han til Se og Hør kort tid før «Skal vi danse»-finalen.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å bli værende i rampelyset for å være helt ærlig. Dette her har vært kjempekult fordi jeg føler det er noe som har utviklet meg, både som danser, men også mentalt. Det å prøve noe nytt i en periode har trigget meg, men jeg har ikke noe behov for å være på tv utover dette, fortsatte han den gang.

LES OGSÅ: Ble mamma i all hemmelighet