«Tiger King»

Nå kan «Tiger King»-profilens skjorte bli din

Men da må du være villig til å punge ut.

DRØY SUM: En av Joe Exotics mange skjorter er nå til salgs på ebay til den drøye summen av 6000 amerikanske dollar. Her er han avbildet i en annen paljettskjorte. Foto: NTB Scanpix
DRØY SUM: En av Joe Exotics mange skjorter er nå til salgs på ebay til den drøye summen av 6000 amerikanske dollar. Her er han avbildet i en annen paljettskjorte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden den mye omtalte dokumentaren «Tiger King» ble tilgjengelig på Netflix er det mange som har sittet klistret til skjermen. Her blir man kjent med Joe Exotic (57), den polygamøse, homofile, våpenelskede cowboyen, som i en årrekke har stilt store ville katter til disposisjon for betalende publikum.

Netlix-dokumentaren inneholder en rekke uventede tvister og sjokkerende hendelser.

I skrivende stund sitter 57-åringen i fengsel. Han er dømt for 17 tilfeller av dyremishandling og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på sin årelange erkefiende, Carole Baskin (58).

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer

Er du for øvrig tilhenger av dokumentarserien har du nok også lagt merke til Excotics bekledning. Han har nemlig en forkjærlighet for glitrende overdeler, deriblant en rosa skjorte med paljetter.

Drøy sum

Nå kan denne spesielle skjorta bli din. I disse dager auksjoneres nemlig den rosa paljettskjorta bort på eBay.

Men ønsker du å ikle deg Joe Excotics glitrende plagg, må du være villig til å punge ut. Prisen ligger nemlig foreløpig på svimlende 6000 amerikanske dollar, som tilsvarer om lag 63 000 norske kroner.

TIL SALGS: Joe Exotics glitrende paljettskjorte kan nå bli din. Faksimile: ebay.com
TIL SALGS: Joe Exotics glitrende paljettskjorte kan nå bli din. Faksimile: ebay.com Vis mer

Ebay-annonsen har i skrivende stund fått 38 bud på plagget, og blitt sett av nesten 500 mennesker.

Ifølge TMZ var startbudet på 6700 norske kroner, men har altså nå gått betraktelig opp i pris. Kjendisnettstedet sier at eieren av skjorta, Vincent Baran, kjøpte den for rundt to uker siden etter å ha kommet over den på Facebook-siden til The Greater Wynnewood Zoo. Innlegget har for øvrig blitt slettet i etterkant.

Flere av «Tiger King»-profilens skjorter skal ha vært lagt ut for salg til rundt tusen norske kroner på samme Facebook-side.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

Nå håper Baran å få en betraktelig høyere sum for den. Facebook-innlegget til dyrehagen ser for øvrig også ut til å være slettet.

I eBay-annonsen skriver Vincent Baran at paljettskjorta ble brukt av Joe Exotic i episode to av Netflix-dokumentaren.

«Den ser ut til å være skreddersydd for Joe. Kjøp den mens du kan, før Carole Baskin gjør det!», skriver han blant annet spøkefullt i annonsen.

- Jeg skammer meg

Exotic sitter som nevnt i fengsel, og er dømt til 22 år bak murene.

Flere av 57-åringens tidligere ansatte hevder derimot at det aldri foregikk mishandling mens Exotic drev parken, men han ble likevel dømt.

Selv har likevel hovedperson i ettertid av fengslingen uttalt at han skammer seg over hvordan dyrene hadde det i parken.

- Gå og sitt i et bur med dyrene dine i ei uke. Da jeg forlot dyreparken og sendte sjimpansene mine til reservatet i Florida og så hva de har gått gjennom i 18 år … Jeg skammer meg, sa han i et intervju med Netflix.

LES OGSÅ: Jan Thomas og kjæresten tar forholdet et steg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer