ALT KAN SKJE: Eli Engum Hagen og danseproffen Bjørn Holthe på parketten under en tidligere direktesending. Foto: FameFlynet Norway
ALT KAN SKJE: Eli Engum Hagen og danseproffen Bjørn Holthe på parketten under en tidligere direktesending. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Nå kan selv Eli Hagen vinne

Alt kan skje under kveldens «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Dansefeberen raser over landet, og spenningen stiger i takt med at nordmenn stemmer frem sine favoritter. Bookmakerne ser muligheten for at Eli Hagen kan vinne konkurransen.

Eli har danset som en gud, og hennes mann Carl Ivar er blitt tilskuer til sin kone, etter at han røk ut tidlig i konkurransen. Det ser også ut til at Eli har «folket» i ryggen.

– Tallene sist helg var ganske klare, om man regner på det og ser at Kathrine var i duell, så forstår man at Eli Hagen var den danseren som fikk desidert flest publikums-stemmer. Hun har folket med seg, og som i alle konkurranser så kan alt skje, sier ComeOn!s Norges-sjef Paul Johan Myklebust.

Første mannlige favoritt
Hotell Cæsars Kim Daniel Sannes er årets første mannlige favoritt i den populære dansekonkurransen «Skal vi danse» på TV2.

– Kathrine Sørland har vært oddsfavoritt hele veien, men hun har abdisert tronen og gitt den videre til skøyerkongen Kim Daniel som er den eneste av deltagerne som ikke har vært i danseduell, sier Myklebust.

Satser du en hundrelapp på at Kim Daniel vinner konkurransen får du 265 kroner i gevinst. Katrine Sørland gir 300 kroner.

«Skal vi danse» sendes lørdag klokken 19.30 på TV 2.

UKENS ODDS FRA COMEON!
Til å vinne «Skal vi Danse»:
Kim Daniel Sannes    2,65   
Kathrine Sørland      3,00   
Eirik Søfteland         3,20   
Eli Hagen                4,25

Til å bli stemt ut:
Eli Hagen                          2,50   
Kathrine Sørland                3,20   
Eirik Søfteland                   3,50   
Kim Daniel Sannes             4,00   

LES OGSÅ: Guri Solberg flytter til New York