Nå kan Magnus bli filmstjerne

Magnus Carlsen lanseres for filmrolle i USA.

SEIERHERRE: I forrige uke ble Magnus Carlsen verdensmester i sjakk. Kanskje blir han også filmstjerne i nærmeste fremtid.  Foto: All Over Press
SEIERHERRE: I forrige uke ble Magnus Carlsen verdensmester i sjakk. Kanskje blir han også filmstjerne i nærmeste fremtid. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Magnus Carlsen (23) er på alles lepper etter at han vant verdensmesterskapet i sjakk. Den talentfulle nordmannen har til og med prøvd seg som modell for merket G-Star og nå kan han også få mulighet til å vise seg på film.

New York Post Page Six skriver at Carlsen kan være en av kandidatene til å spille sjakklegenden Bobby Fischer.

Det er forfatter Frank Brady, som står bak Fischer-biografien «Endgame», som mener 23-åringen hadde passet perfekt i rollen.

MODELL: I 2010 frontet Magnus Carlsen G-Star Raw med superstjerne Liv Tyler.  Foto: FAME FLYNET
MODELL: I 2010 frontet Magnus Carlsen G-Star Raw med superstjerne Liv Tyler. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Bradys bok ble nettopp kjøpt av filmselskapet Albertine Productions som snart vil sette igang med produksjonen. Det er den andre filmen om Bobby Fischer. «Spiderman»-stjernen Tobey Maguire spiller sjakkesset i filmen «Pawn Sacrifice» som begynner innspilling i disse dager.

Bobby Fischer var en tidligere verdensmester i sjakk fra USA: Han ble kjent 13 år gammel da han vant det som har blitt omtalt som Århundrets sjakkparti. 1. september 1972 ble han verdensmester etter å ha vunnet over sovjetrusseren Boris Spasskij. Etter dette sluttet Fischer å spille turneringssjakk. Han døde 64 år gammel i 2008. Han blir regnet som en av verdens beste sjakkspillere gjennom tidene, men var også veldig kontroversiell.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Magnus Carlsen for kommentar.

LES OGSÅ: Stor jubel for Carlsens hjemkomst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer