MISTER BARNA?: Brian McFadden ønsker nå å ta fra Kerry Katona omsorgsretten for deres to barn.  Foto: All Over Press
MISTER BARNA?: Brian McFadden ønsker nå å ta fra Kerry Katona omsorgsretten for deres to barn. Foto: All Over PressVis mer

Nå kan Kerry miste barna

- Jeg vil ha omsorgsretten....

SEHER.NO: Tidligere Westlife-stjerne Brian McFadden (29) har nå sleng seg inn i kampen for å få full omsorgsrett for de to døtrene han har med tidligere Atomic Kitten-sangerinne Kerry Katona (28).

Ifølge Daily Mail skal McFadden ha fått nok av Kerrys narkoskandaler, og mener nå at eksen ikke klarer å passe godt nok på barna Molly (7) og Lilly Sue (6).

Det var det ferske videoklippet hvor Kerry sniffer kokain, som skal ha fått McFadden til å se rødt, og nå er han villig til å gå rettens vei for å ta fra henne døtrene.

I et ferskt tv-intervju forteller popstjernen at han også er klar for å legge karrieren i Australia, hvor han bor med kjæresten Delta Goodrem, på hold, slik at han kan ta med seg døtrene til sitt hjemland Irland.

- Hun var alltid trøbbel, men i det siste har det bare blitt helt latterlig. Videoene der hun sniffer i seg kokain og alt det galskapet som foregår. Folk blir arrestert, og akkurat nå er dette bare et veldig ustabilt miljø for barna, sa han i intervjuet.

Ifølge McFadden har han ikke snakket med Katona siden skoleferien, og sier at det kun er barnevakten og mediene som holder han oppdatert på hva som skjer.

- Jeg leser det alle andre leser. Folk tror kanskje at siden de er mine barn så vet jeg mer, men det gjør jeg ikke. Jeg kjenner ikke henne lenger. Det har gått over fem år siden vi var sammen, og vel over fire siden vi har kommunisert ordentlig. Vi kan ikke snakke sammen. Jeg skulle ønske det var annerledes, sier han.
Ifølge eksperter har McFadden gode sjanser til å få full omsorgsrett for døtrene, særlig hvis han flytter tilbake til Irland. Selv ønsker han imidlertid å ta de med til Australia.

- Jeg har ikke en karriere her hjemme. Min karriere er ødelagt i Storbritannia og Irland. Hvordan skal jeg kunne ta vare på barna mine her? Hvis vi må gå rettens vei, kommer jeg til å dra tilbake til Irland. Alt jeg bryr meg om nå er at barna er trygge og lykkelige, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Plutselig falt en bit av nesen av