«Nå kan jeg ligge med hvem jeg vil»

Skjønnheten Camilla Fors ante ikke at hun skulle få seg kjæreste innen bladet kom ut...

SNAKKER UT: - Jeg kan stå opp når jeg vil, gjøre hva jeg vil og ligge med hvem jeg vil. Jeg storkoser meg, sier Camilla Fors i det nyeste nummeret av FHM. Foto: Rolf-Ørjan Høgset
SNAKKER UT: - Jeg kan stå opp når jeg vil, gjøre hva jeg vil og ligge med hvem jeg vil. Jeg storkoser meg, sier Camilla Fors i det nyeste nummeret av FHM. Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juli ble det kjent at glamourmodellen Camilla Fors (20) blir FHMs nye sexspaltist. I bladets augustnummer braket det løs for den vakre ungjenta, og til Seher.no avslører hun at hennes nye rolle har gitt mersmak så langt.

- Det har blitt mye sex-snakk den siste tiden, men det har vært veldig bra. Det har tatt mye tid, faktisk mye lenger tid enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg tenker ekstremt mye på sex, slik at det jeg skriver skal komme til best mulig nytte for leserne mine. Og tilbakemeldingene har så langt vært bra, sier Camilla Fors til Seher.no.

20-åringen gjør imidlertid mer enn bare å skrive i det siste nummeret av FHM. Over åtte sider inne i bladet kaster hun nemlig klærne - og snakker ut om sitt eget sexliv.

- Det er fantastisk! Jeg kan stå opp når jeg vil, gjøre hva jeg vil og ligge med hvem jeg vil. Jeg storkoser meg. Men man tenker mer på sex når man er singel. Jeg tror jeg er litt seksuelt frustrert, egentlig, forteller Camilla på spørsmål om sin egen singeltilværelse.

Problemet er bare dette: Etter at det ble slutt med «Rikingen» Lars Ole Johansen fant hun i juli lykken med en ny mann, 28 år gamle André Luca Westerlund Bruvold. Dermed var hun ikke singel da augustnummeret av FHM lå i butikkhyllene.


- Hva synes kjæresten din om at du på ny kaster klærne, og i tillegg fremstilles som singel, Camilla?

- Det synes han bare er morsomt, han er veldig trygg på seg selv. Han synes bare det er underholdende, han. En bedre støtte enn ham kunne jeg ikke hatt, forteller hun til Seher.no.

Årsaken til at Fors framstilles som singel i bladet er at det gikk i trykken før nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste ble kjent. Selv synes hun likevel ikke at feilinformasjonen er spesielt farlig.

- Det er jo bare å ta med en klype salt, det. Hvis folk tror jeg er singel, får de bare gjøre det.  Jeg var singel da bladet gikk i trykken, men det hadde uansett ikke vært sånn at jeg ville ringt for å be dem fjerne det heller. Jeg ble ikke sint eller noe over dette i det hele tatt, sier Camilla Fors til Seher.no.

I FHM  denne gangen legger den tidligere «Frøken Norge»-semifinalisten heller ikke så veldig mye imellom når det gjelder å avsløre hva som er hennes hemmelige seksuelle triks.

- Jeg synes egentlig jeg er en ganske god pakkeløsning. Man skal ikke henge seg opp i kun ett triks, erkjenner hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal jo ikke slite meg helt ut!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer