- Nå kan jeg le av det hele

Rybak føler seg ferdig med feletabben...

FÅR STØTTE: Til VG forteller Rybak at han har fått trøst og støtte fra flere hold etter fredagens tabbe. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
FÅR STØTTE: Til VG forteller Rybak at han har fått trøst og støtte fra flere hold etter fredagens tabbe. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag gikk årets Nobelkonsert av stabelen i Oslo Spektrum, og vår egen Alexander Rybak (23) var blant artistene som underholdte.

Men for den norske Grand Prix-vinneren gikk ikke alt etter planen under den direktesendte konserten. 23-åringen var nemlig så nervøs at han mistet fela i gulvet under åpningsnummeret til den storslagne konserten.

Til VG forteller Rybak - som har fått mye trøst og støtte etter konserten - at han nå føler seg ferdig med hendelsen.

- Det er faktisk flere musikere som har kontaktet meg for å si at det var litt kult at jeg mistet den, og det er jo ganske morsomt. Andre jeg har snakket med forstår situasjonen jeg var i veldig godt, og det er jo bra. Nå kan jeg le av det hele, så det blir nok en bra jul til slutt for meg også, sier han til VG.

Rybak håper ikke at fredagens tabbe overskygger alt det andre han opplevde i forrige uke - som å bli kjent med verdenskjente artister og fått hilst på Barack Obama.

- I tillegg har Will Smith ledd av vitsene mine. Det er helt sinnsykt!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ:
- Jeg trodde det skulle være kaldtVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer