Nå kan ikke Mila skjule gravidmagen lenger

Dette er beviset på at Mila Kunis og Ashton Kutcher skal bli foreldre.

SEOGHØR.NO: Allerede i februar begynte graviditetsryktene rundt skuespiller Mila Kunis (30) å svirre da hun på kort tid hadde lagt på seg flere kilo.

Og ryktene ser ut til å ha vært sanne - for nå, to måneder senere, klarer ikke lenger Ashton Kutchers (35) forlovede å skjule den voksende babymagen.

Da hun var på shopping i California mandag denne uken var 30-åringen ikledd et løst skjørt, en hvit skjorte og olajakke - og under den hvite silkeskjorten var det en tydelig babykul.

- De har prøvd å få barn i månedsvis. Og i den siste tiden har hun lagt på seg en del, og går nesten bare med vide klær, fortalte en kilde til OK! Magazine i februar.

SPILLER SAMMEN IGJEN: Mila Kunis og Ashton Kutcher ble kjent da de spilte mot hverandre i TV-komedien «That '70s Show» på slutten av 90-tallet. Nå spiller paret igjen side om side, når Mila Kunis denne våren har en gjesterolle i forlovedens TV-serie «Two and a Half Men». Episoden sendes torsdag denne uken. Foto: Stella Pictures
SPILLER SAMMEN IGJEN: Mila Kunis og Ashton Kutcher ble kjent da de spilte mot hverandre i TV-komedien «That '70s Show» på slutten av 90-tallet. Nå spiller paret igjen side om side, når Mila Kunis denne våren har en gjesterolle i forlovedens TV-serie «Two and a Half Men». Episoden sendes torsdag denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Og nå ser det altså ut til at drømmen er blitt oppfylt.

Kort tid etter at babyryktene begynte å svirre ble det også kjent at Hollywood-paret hadde forlovet seg, og bare dager senere viste Mila frem en gigantisk diamantring på ringfingeren.

STJERNEHJELP: Hollywood-kjekkas Channing Tatum hjalp kollega Mila Kunis med å skjule den voksende babymagen da de to begge var på rød løper i Las Vegas i slutten av mars. Foto: FameFlynet
STJERNEHJELP: Hollywood-kjekkas Channing Tatum hjalp kollega Mila Kunis med å skjule den voksende babymagen da de to begge var på rød løper i Las Vegas i slutten av mars. Foto: FameFlynet Vis mer

- Det kommer ikke nødvendigvis til å bli en kort forlovelse. De har ikke begynt å planlegge bryllupet ennå, fortalte en kilde til People i mars.

I slutten av mars stilte Mila Kunis opp på rød løper sammen med Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (39), i forbindelse med promotering av filmen «Jupoiter Ascending» i Las Vegas.

Den vordende moren hadde kledd seg i en marineblå, løstsittende kjole, og fikk også hjelp av skuespillerkollegaen med å skjule kulen på magen - som ved flere anledninger la en beskyttende arm over magen hennes.

Mila og Ashton har foreløpig ikke kommentert den gledelige nyheten.

LES OGSÅ: Sminketabbe for Mila Kunis på rød løper