Nå kan ikke Mila skjule gravidmagen lenger

Dette er beviset på at Mila Kunis og Ashton Kutcher skal bli foreldre.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Allerede i februar begynte graviditetsryktene rundt skuespiller Mila Kunis (30) å svirre da hun på kort tid hadde lagt på seg flere kilo.

Og ryktene ser ut til å ha vært sanne - for nå, to måneder senere, klarer ikke lenger Ashton Kutchers (35) forlovede å skjule den voksende babymagen.

Da hun var på shopping i California mandag denne uken var 30-åringen ikledd et løst skjørt, en hvit skjorte og olajakke - og under den hvite silkeskjorten var det en tydelig babykul.

- De har prøvd å få barn i månedsvis. Og i den siste tiden har hun lagt på seg en del, og går nesten bare med vide klær, fortalte en kilde til OK! Magazine i februar.

Og nå ser det altså ut til at drømmen er blitt oppfylt.

Kort tid etter at babyryktene begynte å svirre ble det også kjent at Hollywood-paret hadde forlovet seg, og bare dager senere viste Mila frem en gigantisk diamantring på ringfingeren.

- Det kommer ikke nødvendigvis til å bli en kort forlovelse. De har ikke begynt å planlegge bryllupet ennå, fortalte en kilde til People i mars.

I slutten av mars stilte Mila Kunis opp på rød løper sammen med Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (39), i forbindelse med promotering av filmen «Jupoiter Ascending» i Las Vegas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer