FALSKE RYKTER? Ifølge Miss California selv, er det ikke noe hold i nakenbilderyktene.  Foto: All Over Press
FALSKE RYKTER? Ifølge Miss California selv, er det ikke noe hold i nakenbilderyktene. Foto: All Over PressVis mer

Nå kan hun miste kronen

Nakenbilder kan koste henne "Miss California"-tittelen.

SEHER.NO: Carrie Prejean (21) stakk av med seieren i Miss California tidligere i år, og endte på andreplass i Miss USA, til tross for at misseorganisasjonen betalte brystimplanter for henne for å øke vinnersjansene.

Nå ser det imidlertid ut som om Prejean kan være nødt til å gi fra seg kronen til en konkurrent.

Kontrakten hennes med Miss USA nekter henne fra å være fotografert delvis eller helt naken, og ifølge PerezHilton skal det finnes nettopp nakenbilder av Prejean ute på nettet. 

For et par år siden ble tidligere Miss Nevada fratatt kronen etter at provoserende bilder av henne sammen med andre jenter dukket opp.

Ifølge PerezHilton skal det finnes mye verre bilder av Prejean ute på nettet, og ifølge nettstedet har Miss California og Miss USA-ledelsen allerede startet debatten om hvorvidt Carrie får beholde kronen eller ikke.

Ifølge 21-åringen selv, har folk ingenting å bekymre seg for, og at det kun finnes modellbilder av henne.

- Jeg er kristen, og jeg er modell. Modeller poserer for bilder, blant annet undertøys -og badetøysbilder, forsvarer hun seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Missekonkurranser er tåpelig

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.