KOKAINSKANDALE: I forrige uke ble dette bildet av en kokainsniffende Kerry Katona publisert. Det har allerede kostet henne jobben, og nå frykter hun også for barna. Foto: Stella Pictures / Faksimile News of the World
KOKAINSKANDALE: I forrige uke ble dette bildet av en kokainsniffende Kerry Katona publisert. Det har allerede kostet henne jobben, og nå frykter hun også for barna. Foto: Stella Pictures / Faksimile News of the WorldVis mer

Nå kan hun miste barna

Kokainskandalen kan koste Kerry Katona det kjæreste hun eier.

SEHER.NO: Det har snart gått en uke siden News Of The World offentliggjorde bilder av "Atomic Kitten"-stjernen Kerry Katona (28) mens hun sniffet kokain på sitt eget bad.

Den britiske avisen hevdet Katonas døtre, Molly (7) og Lilly Sue (6), var i huset da det hele foregikk sammen med barnepasseren, og i ettertid har kilder hevdet at 28-åringen bruker barnebidraget fra eks-mannen Brian McFadden til å finansiere rusmisbruket.

Katona har de to døtrene sammen med den tidligere Westlife-sangeren, som tidligere denne uka varslet at han vurderer å be om omsorgsretten for barna etter kokainskandalen.

I tillegg til Molly og Lilly, har Kerry to barn, Heidi (2) og Max (1), med sin nåværende ektemann Mark Croft, og søndag dro Croft og Katona med de fire barna til Tenerife for å komme seg unna alt oppstyret.

Ifølge The Sun risikerer Katona nå å bli forhørt av barnevernet når de returnerer fra sydenferien, og de to eldste barna skal også forhøres, hevder avisen.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal kilder ha overhørt en telefonsamtale på Tenerife hvor Katona uttalte at hun frykter at hun nå blir fratatt døtrene.

- Jeg skjønner ikke at dette skjer. Jeg lar de ikke ta fra meg barna mine, skal hun ha sagt.

Det er forventet at eks-mannen Brian McFadden vil overta omsorgsretten til barna, dersom Katona mister den. McFadden bor for tiden i Australia sammen med forloveden Delta Goodrem (24).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Fettsuger seg for å beholde mannen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.