Nå kan hun ikke holde det skjult lenger

Bildene av Jessica Biel bekrefter det ubekreftede.

BABYMAGE: Jessica Biel fotografert denne uken - og det er ingen tvil om at hun og ektemannen Justin Timberlake har noe stort i vente. Bildet til venstre er tatt ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press
BABYMAGE: Jessica Biel fotografert denne uken - og det er ingen tvil om at hun og ektemannen Justin Timberlake har noe stort i vente. Bildet til venstre er tatt ved en tidligere anledning. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor høst begynte ryktene å svirre om at Jessica Biel (32) og Justin Timberlake (33) skulle bli foreldre.

Superparet har foreløpig ikke kommentert den gledelige nyheten, men nå er det ingen tvil lenger - denne uken ble nemlig skuespilleren fotografert med en kulerund babymage.

Tidligere i svangerskapet har den vordende moren ikledd seg løse jakker, for å skjule den voksende babymagen. Men nå har tydeligvis den flotte brunetten bestemt seg for å vise verden at to snart blir tre.

BLIR FORELDRE: Jessica Biel og Justin Timberlake venter barn. Her fra en premiere under Filmfestivalen i Cannes i 2013. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Jessica Biel og Justin Timberlake venter barn. Her fra en premiere under Filmfestivalen i Cannes i 2013. Foto: All Over Press Vis mer

Kompisen røpet hemmeligheten

I desember bekreftet Justins tidligere 'NSYNC-kollega, Joey Fatone (37), at superparet skal bli foreldre, og uttalte at han er sikker på at de to kommer til å gjennomføre oppgaven med glans:

- Han fortalte det til meg for en stund siden, og jeg har holdt munn. Men nå kan jeg snakke om det. Jessica er fantastisk, og Justin er som et barn selv. De kommer til å få det gøy.

«7th Heaven»-stjernen og den verdenskjente artisten giftet seg i en romantisk seremoni i Sør-Italia høsten 2012, fulgt av en eksotisk bryllupsreise til Tanzania.

Spøkte om babynavn

Til tross for at de ikke har kommentert babynyheten, har Jessica tidligere spøkt med hva hun ikke skal kalle et eventuelt barn hun og ektemannen får:

«Dersom jeg hadde fått én dollar for hver gang noen fortalte meg at mitt fremtidige barn burde hete Batmo hadde jeg nesten hatt nok penger til å betale for terapien lille Batmo hadde trengt for å bli døpt nettopp dét», tvitret 32-åringen uken før bryllupeti 2012.

Da blir den lille nemlig hetende Batmo Biel, som gir assosiasjoner til superhelten Batmans kjøretøy «Batmobile». 

Justin og Jessica ble kjærester i januar 2007, og dette blir deres første barn.

LES OGSÅ: Bryllupet deres kostet 39 millioner kroner