Nå kan hun bli ordfører

Kim Kardashian er allerede blitt tilbudt jobb i californisk bystyre.

VURDERER TILBUDET: Kardashian skal visstnok seriøst vurdere å kjøpe et hus i Glendale og ta jobben hun er blitt tilbudt i kommunen. Foto: Stella Pictures
VURDERER TILBUDET: Kardashian skal visstnok seriøst vurdere å kjøpe et hus i Glendale og ta jobben hun er blitt tilbudt i kommunen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Folk lo da skuespiller Ronald Reagan stilte til valg som guvernør i California, de hånet Arnold Schwarzenegger da han gjorde det samme. Nå kan Kim Kardashian gjøre lignende karrierehopp ved å stille som ordførerkandidat i Glandale i California.

Kim kommenterte dette på Khloe og Lamars TV-show, og sa at hun funderer på å styre byen, som er en bastion for armenske immigranter.

Nå gir flere prominente armenere i Glendale sin støtte til Kim. Tidligere ordfører og nåværende byrådsmedlem Ara Najarian har tilbudt Kim en stilling som sjef for hans stab for at hun skal kunne sette seg inn i byens lokalpolitikk. I tillegg har den prominente eiendomsmegleren Artin Sarkissian tilbudt stjernen et hjem i Glendale, skriver TMZ.com.

Ifølge nettstedets kilder kan ikke Kardashian tro all støtten hun mottar fra den californiske byen, og hun skal visstnok seriøst vurdere å kjøpe et hus i Glendale og ta jobben hun er blitt tilbudt i kommunen.

For at Kim Karadshian en dag skal styre Glendale, må hun først bli en del av byens byrådsstyre. Det er nemlig kun medlemmer av byrådsstyret som kan rykke opp til toppjobben som ordfører, skriver TMZ.com.

Nyheten kommer bare uker etter at «Mad Men»-stjernen Jon Hamm mente Kim og andre belønnes for å være dumme.

- Uansett om det gjelder Paris Hilton eller Kim Kardashian, blir dumhet feiret, sa Hamm til britiske ELLE.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil kjøpe Beckhams hus 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer