RETT TIL TOPPS: George Michaels første album på ti år har klatret rett til topps på hitlistene i Storbritannia. Foto: Stella Pictures
RETT TIL TOPPS: George Michaels første album på ti år har klatret rett til topps på hitlistene i Storbritannia. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå kan han endelig smile igjen

Etter nær døden-opplevelsen, finnes det endelig grunn til jubel for George Michael.

Publisert
NÆR DØDEN: Det kunne blitt fatalt for Michael, som slapp fra bilulykken med kraftige skader. Foto: REX/Gavin Rodgers/All Over Press
NÆR DØDEN: Det kunne blitt fatalt for Michael, som slapp fra bilulykken med kraftige skader. Foto: REX/Gavin Rodgers/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 var popstjernen George Michael (50) nær ved å miste livet, da han falt ut av en bil i fart på motorveien utenfor London.

Bilen hadde en fart på hele 112 km/t.

Ulykken var den siste av en rekke negative hendelser for stjernen sin del. I lang tid hadde han slitt med narkoproblemer.

Nå ser imidlertid lykken ut til å snu for Michael. Sangeren har nemlig gitt ut sitt første album på ti år, og det har allerede nådd toppen på de britiske hitlistene.

Albumet «Symphonica» klatret forbi Kylie Minogues «Kiss Me Once» på listen.

- Tusen takk! Det er så fint å kunne nyte dette fantastiske øyeblikket. Jeg er en heldig mann, uttalte popstjernen til OfficialCharts.com ifølge ContactMusic.

Michael fortalte tidligere at ulykken på motorveien gjorde at han endret på livet sitt.

- Jeg pleide å røyke opptil 25 «joints» med cannabis hver dag, men nå har jeg sluttet helt. Jeg har ikke rørt noe på over ett og et halvt år, sa han til bladet Big Issue.

LES OGSÅ: - Ulykken fikk meg til å legge om livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer