KONDOMKONSERT: Popstjernen Kesha kommer til å la det regne kondomer ned til publikum på sine neste konserter i et forsøk på å promotere sikker sex. Her fra en opptreden i Paris før jul. Foto: Stella Pictures
KONDOMKONSERT: Popstjernen Kesha kommer til å la det regne kondomer ned til publikum på sine neste konserter i et forsøk på å promotere sikker sex. Her fra en opptreden i Paris før jul. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå kan fansen «ha seg» med Kesha

Popstjernen slenger seg på Lady Gagas hjertesak.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske popartisten Kesha (24), som har skrevet Britney Spears' nye singel «Till The World Ends», benytter stjernestatusen til å promotere sikker sex.

Dermed følger hun i fotsporene til blant andre Lady Gaga (24), som nylig stilte opp på TV i et kondominspirert antrekk for å snakke om sikker sex.

Og «kondom» er også stikkordet i Keshas tilfelle. Hun mener at det er såpass viktig at ungdom bruker beskyttelse under sex at hun nå har satt ansiktet sitt på ti tusen kondomemballasjer!

Popstjernen skal nemlig ha gjort en avtale med firmaet LifeStyles Condoms. De har altså gått med på å skaffe ti tusen spesiallagde «selvportrettkondomer» som Kesha kan kaste ut til publikum under de kommende konsertene sine, skriver TMZ.

Dette stuntet virker kanskje helt naturlig for Kesha, med tanke på at popstjernen selv lærte alt om sex fra moren da hun var syv år gammel?

Moren ville nemlig sørge for at datteren ble ansvarsfull - noe som har ført til at Kesha også tidligere har kastet kondomer til publikum. Men dette skal være første gang hun selv er avbildet på dem...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det ble for mye 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer