SELGER KLÆR: Tone Damli, her sammen med samboeren Markus Foss, gjør seg klar for å selge unna deler av sin store garderobe.

 Foto: Se og Hør
SELGER KLÆR: Tone Damli, her sammen med samboeren Markus Foss, gjør seg klar for å selge unna deler av sin store garderobe. Foto: Se og HørVis mer

Nå kan du overta Tones kjoler

- Vi er klare for å gi slepp på noken riktig så fine skatta.

SEOGHØR.NO: Popartisten Tone Damli har flere ganger blitt trukket frem som en av Norges mest velkledde kjendiser.

Blant annet fikk hun mye ros for det matchende paljett-antrekkt hun hadde plukket ut til seg selv og datteren Billie, i bryllupet til sin like moteinteresserte søster Tale.

Nå har imidlertid de to søstrene bestemt seg for å kvitte seg med deler av hver sin garderobe, ved hjelp av et garasjesalg i hjembygda Sogndal.

«Søster og meg har nok en ein gang rydda i skapet, røska ut det vi ikke lenger trenge, og er klare for å gi slepp på noken riktig så fine skatta», skriver Tone på sin Instagram-side.

Tone skriver også at hun og søsteren gjennomførte et liknende salg i Oslo i fjor.

Tidligere har hun også flere ganger solgt unna klær på nettsiden Bloppis.no.

Både den populære «Idol»-dommeren og hennes søster har nok mye å snakke om etter Tales tårevåte bryllup i juli.


Etter at seremonien var over, avslørte Tone til Seoghør.no at hun var preget av sterke følelser allerede før hun hadde satt sine ben i kirken.

- Vielsen var helt nydelig. Jeg grein til og med før jeg gikk inn i kirka. Nå må jeg begynne å skrive tale, det blir enda en utfordring. Men nå skal vi ta bilder - og så er det selskap, sa en rørt Tone.


Artisten varsler på sin Instagramside at hun anbefaler potensielle kunder å være tidlig ute, dersom de vil sikre seg et kupp.

«Sist vi hadde salg kom det overraskande mange, så kan tipse om at det er lurt å være tidleg ute», skriver hun.

LES OGSÅ: - Jeg grein til og med før jeg gikk inn i kirka

Vi gjør oppmerksom på at Aller Media som eier Se og Hør, også eier Bloppis.no.