Nå kan du overta Tones kjoler

- Vi er klare for å gi slepp på noken riktig så fine skatta.

SELGER KLÆR: Tone Damli, her sammen med samboeren Markus Foss, gjør seg klar for å selge unna deler av sin store garderobe.

 Foto: Se og Hør
SELGER KLÆR: Tone Damli, her sammen med samboeren Markus Foss, gjør seg klar for å selge unna deler av sin store garderobe. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popartisten Tone Damli har flere ganger blitt trukket frem som en av Norges mest velkledde kjendiser.Blant annet fikk hun mye ros for det matchende paljett-antrekkt hun hadde plukket ut til seg selv og datteren Billie, i bryllupet til sin like moteinteresserte søster Tale.

Nå har imidlertid de to søstrene bestemt seg for å kvitte seg med deler av hver sin garderobe, ved hjelp av et garasjesalg i hjembygda Sogndal.

«Søster og meg har nok en ein gang rydda i skapet, røska ut det vi ikke lenger trenge, og er klare for å gi slepp på noken riktig så fine skatta», skriver Tone på sin Instagram-side.

Tone skriver også at hun og søsteren gjennomførte et liknende salg i Oslo i fjor.Tidligere har hun også flere ganger solgt unna klær på nettsiden Bloppis.no.Både den populære «Idol»-dommeren og hennes søster har nok mye å snakke om etter Tales tårevåte bryllup i juli.Etter at seremonien var over, avslørte Tone til Seoghør.no at hun var preget av sterke følelser allerede før hun hadde satt sine ben i kirken.- Vielsen var helt nydelig. Jeg grein til og med før jeg gikk inn i kirka. Nå må jeg begynne å skrive tale, det blir enda en utfordring. Men nå skal vi ta bilder - og så er det selskap, sa en rørt Tone.Artisten varsler på sin Instagramside at hun anbefaler potensielle kunder å være tidlig ute, dersom de vil sikre seg et kupp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer