«Paradise Hotel»:

Nå kan du melde deg på «Paradise Hotel»

TV3 søker deltakere til neste sesong av realityserien.

REALITY: TV3 søker nye deltakere til neste års sesong av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch / Se og Hør
REALITY: TV3 søker nye deltakere til neste års sesong av «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hele elleve sesonger har realityserien «Paradise Hotel» gått på tv-skjermen, og i løpet av årene har en rekke av deltakerne oppnådd kjendisstatus etter innspillingen.

Årets sesong har, som alle andre sesonger, bestått av både krangler, fyll, sex og kjærlighet. Denne uken, nærmere bestemt torsdag 30. mai, skal det avgjøres hvem som vinner.

Til tross for at den populære serien nå går mot slutten, er det ingen grunn til å fortvile. Lørdag kunne nemlig TV3 annonsere at forberedelsene til sesong tolv av «Paradise Hotel» er i gang.

STRIPPER: «Paradise Hotel»-Adrian er ikke redd for å by på seg selv. Her deler han en ukjent side fra fortiden. Video: Kine Falch / Reporter: Ruben Pedersen. Vis mer

På kanalens hjemmesider er det nemlig åpnet for påmelding til neste års sesong, der følgende spørsmål blir stilt til potensielle deltakere:

- Er du den neste vinneren av Paradise Hotel? Har du de taktiske eller sosiale ferdighetene som skal til? Meld deg på neste sesong av Paradise Hotel nå!

Gullruten-nominasjoner

Spillet er i teorien enkelt: Finn deg en partner du stoler på, og hold deg til den partneren helt til finalen. I praksis er det imidlertid ikke like lett, da det til stadighet dukker opp uventede tvister og sjokkerende valg blant deltakerne på hotellet.

Siden 2009 har «Paradise Hotel» sørget for en rekke minneverdige øyeblikk, og realityserien er også blitt nominert til flere gjeve priser.

HOPPER TIL KØYS: En gammel deltaker sjekker inn igjen, og allerede første kvelden skjer det saker på hotellet. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Programleder Triana Iglesias (37), som for øvrig blir å se i neste sesong av «Farmen kjendis», var nominert til publikumsprisen under Gullruten i både 2016 og 2018, mens serien ble nominert til beste konkurransedrevne reality under samme utdeling i 2018.

Noen seier har det imidlertid ikke vært for realityserien siden 2012, da Iselin Michelsens «rekehistorie» vant prisen for årets tv-øyeblikk.

KNUST: Sofie begynner å gråte når Mario forteller henne at han hadde sex med Bettina. Vis mer

Klart for finaleuke

Som nevnt er det denne uken duket for finaleuke i sesong elleve av den skandaleomsuste realityserien.

Inngangen til finaleuken ble av den dramatiske sorten, da deltaker Thea Gudmundsen (21) gjorde en helomvending i siste liten, og sendte ut Andreas «TIX» Haukeland (26).

Dermed ble det en følelsesladd avslutning på torsdagens episode, der til og med programleder Triana måtte ta til tårene. Valget til Thea endte nemlig på Henrik Beyer (21), som følge av et brev hun fikk av produksjonen kort tid før parseremonien ble satt i gang.

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tok til tårene da Thea Gudmundsen leste opp et svært personlig brev i ukens parseremoni på «Paradise Hotel». Video: TV3 Vis mer

Brevet Thea leste opp for de andre deltakerne under parseremonien ble skrevet utenfor hotellet, etter at hun og Henrik hadde blitt stemt ut i den første uken på hotellet i Mexico.

HEVNGJERRIG: Sofie Karlstad er ikke særlig fornøyd etter at hennes tidligere partner Mario havner til køys med Bettina. Hun er da hevngjerrig når hun skal sove sammen med Henrik Beyer. Video: Rød Løper / TV3 Vis mer

Tok til tårene

Brevet ble stuet bort etter at de to deltakerne senere kom inn igjen på hotellet - før det igjen dukket opp bare 30 minutter før parseremonien - noe som førte til det overraskende partnervalget.

- Jeg fikk brevet av en i produksjonen 30 minutter før seremonien ble spilt inn. Jeg leste brevet rett før seremonien, og da måtte det bli Henrik. Jeg angrer ikke på det, sa Thea nylig til Se og Hør.

I brevet forklarte Thea sine følelser overfor Henrik, og spontant endret 21-åringen mening om hvem hun skulle ta med seg inn i finaleuken. Dermed vraket hun «TIX», som hun hadde lovet å ta med seg videre.

ENDRET MENING: Et brev skrevet for flere uker siden bidro til at Thea Gudmundsen endret mening rett før parseremonien. Foto: TV3
ENDRET MENING: Et brev skrevet for flere uker siden bidro til at Thea Gudmundsen endret mening rett før parseremonien. Foto: TV3 Vis mer

-Jeg fulgte hjertet og endret valget mitt bare 30 minutter før. «Jeg må velge Henrik», tenkte jeg, sa hun åpenhjertig til Se og Hør.

- Det var en utrolig vanskelig avgjørelse. Jeg hadde egentlig tenkt til å stå med «TIX» hele veien.

Dermed ble Thea Gudmundsen og Henrik Beyer blant deltakerne som til uken skal kjempe om seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Finalen vises torsdag på TV3.

SURPRISE: Hotellet snus på hodet når en gammel kjenning plutselig sjekker inn igjen. Video: TV3. Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatter vant MGPjr 2019

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer