«Paradise Hotel»:

Nå kan du melde deg på neste års «Paradise Hotel»

I morgen er det finale i årets «Paradise Hotel» - nå kan du melde deg på til neste års sesong. 

ÅRETS DELTAKERE: Denne gjengen er snart borte fra skjermene etter to måneder på «Paradise Hotel». Nå kan du melde deg på neste sesong. Foto: Kine Falch
ÅRETS DELTAKERE: Denne gjengen er snart borte fra skjermene etter to måneder på «Paradise Hotel». Nå kan du melde deg på neste sesong. Foto: Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tirsdag ble det kjent at det er åpent for å søke til neste års sesong av «Paradise Hotel».

I morgen er det dags for den 9. finalen i norsk Paradise-historie og i den anledning åpnet TV3 søknadsskjemaet for neste år på nettsidene sine.

  • Meld deg på «Paradise Hotel» 2018 nederst i saken

Nærmer seg finale

I går ble den første finaleplassen for morgendagens finale delt ut. Billetten gikk til Martine Lunde (21) etter at hennes tidligere partner og nå kjæreste, Aleksander Sætersøl (20) avgjorde med den siste kulen.

Aleksander har ikke lagt skjul på at han er opptatt av å bevare en veltrent kropp under deltakelsen i «Paradise Hotel».

Men for kun et år siden var ikke Sæterstøl like fornøyd med sitt eget utseende. Da gikk han nemlig opp nesten 20 kilo, og ble nærmest ugjenkjennelig.

- Alle jeg viser bildet til blir overrasket. Jeg kjenner ikke meg selv igjen, og ikke vennene mine heller, sier han om det ett år gamle bildet av seg selv.

Det var for cirka halvannet år siden at bergenseren gikk inn for å legge på seg, noe han klarte via hardtrening og enorme mengder med mat.

- Jeg har vært tynn hele livet, men så fant jeg ut at man bør legge på seg litt for å bygge muskler. Så jeg trente tungt og spiste helt sykt mye. Jeg måtte ligge på siden da jeg la meg, for jeg var så stappmett. Jeg følte nesten at jeg var gravid, forklarte han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

FØR OG ETTER: Disse to bildene er tatt med nøyaktig ett års mellomrom. Bildet til venstre er fra desember 2015, mens bildet til høyre ble tatt like før Aleksander sjekket inn på «Paradise Hotel», altså i desember 2016. Foto: Privat
FØR OG ETTER: Disse to bildene er tatt med nøyaktig ett års mellomrom. Bildet til venstre er fra desember 2015, mens bildet til høyre ble tatt like før Aleksander sjekket inn på «Paradise Hotel», altså i desember 2016. Foto: Privat Vis mer

I dag er Sæterstøl fornøyd med resultatet av all den harde treningen, og forteller at han etter deltakelsen i «Paradise Hotel» har mottatt en rekke forespørsler der folk vil lære av ham.

- Jeg begynte å følge et trening-og kostholdsprogram, og gikk sakte, men sikkert ned i vekt. Det er viktig å trene og spise riktig, fortalte han.

Delte pengene

Øystein Myren Storaa og Eileen Eriksen vant 2016-sesongen av Paradise Hotel. Her kan du se tilbakeblikk på seieren og intervju med deltakerne i etterkant. Vis mer

I fjor var det Eileen Eriksen og Øystein Myhren Storaa som sto igjen til slutt. Paret valgte å stole på hverandre under troskapstesten, og ingen av dem slapp kula. De to delte derfor pengepremien på 300.000 kroner.

Seieren ble sikret med en stemmes overvekt da Nina Martnes stilte seg bak Eileen og Øystein.

- Det er helt sykt! Jeg hadde aldri trodd det, men vi har jo vært et par gjennom store deler av konkurransen og jeg føler virkelig det var fortjent, sa Eileen til Seoghør.no etter seieren.

Meld deg på Paradise Hotel 2018 her!

LES OGSÅ: Etterlyser ny kone etter eks-konas bryllup

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer