Nå kan du melde deg på «Farmen»

TV 2 søker deltakere til neste sesong.

NY SESONG: TV 2 søker deltakere til den 16. sesongen av realitykonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
NY SESONG: TV 2 søker deltakere til den 16. sesongen av realitykonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er godt inne i finaleuken av årets sesong av «Farmen», der antallet konkurrenter stadig minker. Søndag skal det kåres en vinner, og med det er den 15. sesongen over.

Realitykonkurransen er en av TV 2s mest populære programmer, og hvert år reiser tolv deltakere 100 år tilbake i tid for å leve av gårdsdrift.

Men selv om årets sesong nå går mot slutten, er det ingen grunn til å fortvile. TV 2 melder nemlig onsdag at forberedelsene til en sesong nummer 16 allerede er godt i gang.

GIKK GALT: Terje Leer skadet seg kraftig under «Farmen»-tvekampen. Video: TV 2 / Jonas Scheie Hammer Vis mer

- A4 er kjedelig

«Har du i ditt stille sinn tenkt at «Farmen» er et program du kunne tenke deg å være med på? Kjenner du kanskje noen som burde melde seg på? Eller leker du litt med tanken om å bli med for aller først gang, akkurat nå?» skriver TV 2.

Påmeldingen skjer gjennom kanalens nettsider, og programleder Gaute Grøtta Grav (40) deler også sine beste tips til en god søknad.

Han oppfordrer til en ærlig søknad, med bilder som gjenspeiler personligheten din. Han ber også søkere levere en for lang fremfor en for kort søknad, og understreker at det ikke er negativt å vise svakheter.

- Vær dønn ærlig. Det er lurt å skille seg ut fra mengden, A4 er kjedelig, er et av tipsene til Gaute.

MYE OPPMERKSOMHET: Når «Farmen»-Ingebjørg ankommer «Torpet», blir «Farmen»-veteranen Frank svært opphengt i brystene hennes. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Finaleuke

Som nevnt er «Farmen» nå inne i finaleuken, og tirsdag slo alvoret for alvor inn, da hele to deltakere måtte forlate gården. Nå er det fem igjen.

Det var Leif Kristian Tindeland (28) og Berit Ivy Junge (31) som tirsdag måtte se seg slått i en kunnskapskonkurranse, og onsdag skal de gjenværende deltakerne delta i en todelt gårdskonkurranse.

Mot slutten av uken vil det kun være tre deltakere igjen, før de to gjenværende finalistene vil kjempe om seieren i «Farmen» på søndag.

Deltakerne som fremdeles er inne på gården, og som dermed er med i kampen om å bli vinneren av årets sesong av «Farmen», er Ingebjørg Monique Haram (31), Silje Momrak (32), Vibecke Garnaas (44), Agna Hollekve (47) og Erik Rotihaug (24).

SEMIFINALIST: Tirsdag fikk Erik Rotihaug den første plassen i semifinalen, da han vant hinderløype-konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
SEMIFINALIST: Tirsdag fikk Erik Rotihaug den første plassen i semifinalen, da han vant hinderløype-konkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Sistnevnte sikret seg tirsdag en av plassene i semifinalen, da han var den raskeste gjennom hinderløypa.

LES OGSÅ: Avslører erstatterne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer