«Farmen» 2019:

Nå kan du melde deg på «Farmen»

TV 2 søker deltakere til neste sesong.

SØKER DELTAKERE: Har du en drøm om å være med på «Farmen»? Nå har du sjansen! Foto: Espen Solli / TV 2
SØKER DELTAKERE: Har du en drøm om å være med på «Farmen»? Nå har du sjansen! Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

TV 2-programmet «Farmen» er en av kanalens store suksesserier opp gjennom årene, og siden 2017 har også kjendisversjonen sikret gode seertall.

På «Farmen» driver deltakerne en gård uten moderne hjelpemidler, på samme vis som for 100 år siden. Deltakernes jobb er å overleve på gården og kjempe seg til finalen ved å samarbeide så godt som mulig.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Siden 2001 har realityserien sørget for en rekke minneverdige øyeblikk, og i fjor var det 29 år gamle Tonje Frøystad Garvik som stakk av med seieren, foran uvdølingen Kjetil Nørstebø (28).

Tirsdag annonserer TV 2 på «Farmen» sin Facebook-side at det er åpent for å sende inn søknader til neste sesong av gårdsrealityen. Fristen er 1. april.

Uforglemmelige øyeblikk

Det er liten tvil om at «Farmen» tidligere har sørget for en rekke overskrifter. Blant annet ble det mye spetakkel etter finalen i fjor, da Nørstebø beskyldte Frøystad Garvik og produksjonsselskapet Strix for finalejuks.

Se og Hør ble med da flere av «Farmen»-jentene dro på sydentur til Gran Canaria. Vis mer

Med fjorten tilbakelagte «Farmen»-sesonger er det flere uforglemmelige øyeblikk å ta av. Noen av dem tilhører 2017-sesongen, der navn som Geir Magne Haukås, Eunike Hoksrød og Amalie Snøløs gjorde seg bemerket.

Sistnevnte, som i fjor var å se i «Skal vi danse», skapte tidlig overskrifter for måten hun ble framstilt i programmet.

KONTROVERSIELL: Andreas Nørstrud blir ofte betegnet som en av tidenes mest omstridte «Farmen»-deltakere. Vi tok en prat med han på «Torpet». Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Enkelte mente nemlig at TV 2 var i overkant fokusert på å forevige 22-åringen i bikini, noe kanalen senere måtte avvise gjentatte ganger.

- Jeg synes det er litt trist at de velger å fronte kroppen min, når jeg selv vet at jeg har mer å by på. Men greit, de lager tv - og gir kanskje folket det de vil ha? Det må jo være en grunn til at de har tatt med de få sekundene der jeg faktisk har på bikini, fortalte Snøløs om oppstyret.

Samme sesong fikk også gnisningene mellom Geir Magne Haukås og Eunike Hoksrød mye oppmerksomhet. Duoen havnet stadig i opphetede diskusjoner, der særlig deres forskjellige syn på religion ble et gjennomgående tema.

Springbrett

«Farmen» har også vist seg å være et springbrett videre til nye, spennende utfordringer. Programleder Gaute Grøtta Grav (39) var den aller første vinneren av TV 2-programmet, og har siden 2004 ledet gårdsrealityen. Også P3-profil Live Nelvik (36) har deltatt i programmet.

SKAL VI DANSE: Amalie Snøløs, kjent fra «Farmen» er nå aktuell med «Skal vi danse». Hun håper kjærsten, Herman Tømmeraas, vil varte henne litt opp under innspillingen. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer

Også for ovennevnte Amalie Snøløs ble «Farmen» starten på en karriere innen underholdningsverdenen.

22-åringen gjør i dag stor suksess på YouTube, og har det siste året deltatt i flere tv-programmer, deriblant «Skal vi danse» og «4-stjerners middag».

LES OGSÅ: - Det gjør vondt i en mors hjerte

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer