Nå kan du melde deg på «Ex on the beach»

Søker deltakere til tredje sesong.

SØKER NYE DELTAKERE: I disse dager er fremdeles en stor del av denne gjengen med i «Ex on the beach». Nå kan du melde deg på til neste sesong. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
SØKER NYE DELTAKERE: I disse dager er fremdeles en stor del av denne gjengen med i «Ex on the beach». Nå kan du melde deg på til neste sesong. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av skandaleserien «Ex on the beach» er allerede godt i gang, og i likhet med fjorårets deltakere, er det flere som skiller seg ut denne sesongen. Serien byr på festing, høylytt krangling, sex og store mengder med utilslørt hud.

Og neste år kan det bli deg. Nå har nemlig kanalen åpnet for søknader på sine hjemmesider, og søker deg som «er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen».

Discovery skriver videre at sammen med andre unge single, får man muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, varme og festing.

Overskrifter

Årets sesong byr på et like interessant persongalleri som første. Konseptet går som kjent ut på at en rekke deltakere får besøk av sine ekser, og med ekser menes det også tidligere flammer eller en du har ligget med.

I likhet med i fjor har årets deltakere skapt en rekke overskrifter i norsk presse, og alt fra en veldokumentert onanikonkurranse til sex første kvelden har fått stor oppmerksomhet.

Meld deg på «Ex on the beach» her!

STUDENT: Dette har Daniel Pedersen brukt tiden sin på etter at han kom hjem fra «Ex on the Beach». Video: Dplay, Ingebjørg Iversen. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

LES OGSÅ: - Det er en katastrofe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer