STOLT: På sosiale medier skriver den svenske fotballspilleren at han har jobbet med parfymeprosjektet i to år, og at han er mektig fornøyd med resultatet. Duften kan du få kjøpt på parfymerier fra 12. august. Foto: NTB Scanpix
STOLT: På sosiale medier skriver den svenske fotballspilleren at han har jobbet med parfymeprosjektet i to år, og at han er mektig fornøyd med resultatet. Duften kan du få kjøpt på parfymerier fra 12. august. Foto: NTB ScanpixVis mer

Nå kan du lukte som Zlatan

Fotballproffen hyller sønnene med parfyme-prosjekt han har holdt skjult i to år.

SEOGHØR.NO: Den svenske fotballproffen Zlatan Ibrahimovic (33), som til vanlig spiller på det franske topplaget Paris Saint-Germain, velger sideprosjekter utenfor banen med omhu.

De siste årene har han riktignok blant annet samarbeidet med de svenske suksessbedriftene Volvo og Vitamin Well, men det er hans private prosjekt som har betydd mest for ham.

På sosiale medier avslørte nemlig 33-åringen fra Malmö at han de siste to årene har jobbet med et hemmelig parfyme-prosjekt:

«Jeg vil gi dere en liten sniktitt på noe jeg har jobbet med de siste to årene. Noe jeg er veldig stolt av. Følg med... », skriver han til en logo i svart-hvitt, som han postet på Instagram og Facebook i midten av juni.

I want to show you a sneak preview of something I’ve been working on for the past 2 years. Something I’m very proud of. So stay tuned...

Posted by Zlatan Ibrahimovic on Tuesday, June 16, 2015

Logoen er svært personlig, og er illustrasjoner av to av fotballstjernens mange kroppstatoveringer. I logoen er også bokstavene «M» og «V», som representerer hans to sønner Maximilian (9) og Vincent (7).

Sønnene har han med sin 11 år eldre samboer Helena Seger (44).

Denne uken avslørte Zlatan at prosjektet nå er ferdig, og la ut et bilde på Facebook av parfymeflasken:

And now, a sneak preview; the result of 2 yrs hard work to create my first fragrance. This is what it looks like! Available Aug. 12.

Posted by Zlatan Ibrahimovic on Monday, June 22, 2015

Følger i Beckhams fotspor

Svenske Expressen skriver at Zlatan og hans designteam fått hjelp av den kjente, franske parfymemakeren Olivier Pescheux.

I en pressemelding uttaler Zlatan, ifølge Expressen:

«Vi har gjort en fantastisk jobb, jeg og mitt team. Vi har samlet de beste for å kunne skape det beste. Nå har jeg en egen parfyme, som jeg er veldig stolt av».

Dermed følger 33-åringen i sin gode venn, og tidliger fotballspillerkollega, David Beckhams (40) fotspor, som allerede i 2005 slapp sin første parfyme «David Beckham Instinct».

PARFYMEKONGER: Mon tro om Zlatan Ibrahimovic har fått noen duft-tips av sin tidligere fotballkollega David Beckham? Beckham har nemlig hatt parfyme med sitt eget navn på siden 2005. Her er de to fotballspillerne fotografert etter en kamp mot Lyon i mai 2013 - kort tid før Beckham ga seg som proffspiller. Foto: NTB Scanpix
PARFYMEKONGER: Mon tro om Zlatan Ibrahimovic har fått noen duft-tips av sin tidligere fotballkollega David Beckham? Beckham har nemlig hatt parfyme med sitt eget navn på siden 2005. Her er de to fotballspillerne fotografert etter en kamp mot Lyon i mai 2013 - kort tid før Beckham ga seg som proffspiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to spilte sammen i PSG i perioden februar 2013 til og med mai 2013, da David Beckham etter 20 år la opp som proffspiller.

Parfymen, som har fått navnet «ZLATAN», blir å finne i butikkhyllen fra 12. august - og det lanseres også bodyspray, showergel, deostick og deospray med samme duft.

I OSLO: 8. juni spilte Norge mot Sverige i en privatlandskamp på Ullevaal Stadion. Her er Zlatan i duell mot 16 år gamle Martin Ødegaard - som til vanlig spiller på A-laget til Real Madrid.  Foto: NTB scanpix
I OSLO: 8. juni spilte Norge mot Sverige i en privatlandskamp på Ullevaal Stadion. Her er Zlatan i duell mot 16 år gamle Martin Ødegaard - som til vanlig spiller på A-laget til Real Madrid. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Zlatan i sorg etter brorens dødsfall

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.