Nå kan du leie Lindsay til bryllupet ditt

Den konkurstruede filmstjernen prøver alt for å tjene raske penger.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den skandaleombruste Hollywood-stjernen Lindsay Lohan (26) står i ferd for å bli slått konkurs fordi hun skylder over en millioner kroner i skatt.

En desperat Lindsay Lohan - som også sliter med å betale husleien sin og leie av lagerplass for sine eiendeler - skal ifølge nettstedet Radaronline nå ha sagt seg villig til å stille opp i private feiringer som bryllup og jødiske bat mitzvah-fester mot betaling.

Talentbyrået 123Talent - som hevder de representerer Lindsay - skriver i en e-post til avisen New York Post at privatpersoner nå kan «leie en av Hollywoods største stjerner».

Lindsay har foreløpig ikke kommentert nyheten om hennes nye jobbmuligheter, kanskje fordi hun har enda viktigere ting å bekymre seg for.

Lohan risikerer nemlig å bli kastet i fengsel for andre gang, for å ha løyet til politiet og å ha brutt prøvevilkårene hun for tiden er løslatt mot.

Lindsays far Michael Lohan, som selv har sittet i fengsel, sier til Radaronline at han er skeptisk til datterens managere.

- De har takket nei til en rekke tilbud. Det virker som om de vil hun skal skade seg. Hun trenger ikke mer stress. Jeg er lei av disse udugelige folkene!

 


LES OGSÅ: Risikerer åtte måneder i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer