«Friends»:

Nå kan du leie «Friends»-leiligheten

For 19,94 dollar kan du få «Den ultimate overnattingen».

KJENT STUDIO: Mens «Friends» ble spilt inn i et studio i Los Angeles, kan du nå leie en så å si kliss lik leilighet med rekvisittene fra serien i New York. Foto: Warner Bros.
KJENT STUDIO: Mens «Friends» ble spilt inn i et studio i Los Angeles, kan du nå leie en så å si kliss lik leilighet med rekvisittene fra serien i New York. Foto: Warner Bros. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et av årets aller største høydepunkter vil uten tvil være den store «Friends»-gjenforeningen.

Denne uken kunne nemlig endelig fans slippe jubelen løs, etter at premieredatoen for når Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer dukker opp sammen på HBO Max ble kjent.

27. mai skjer det endelig, og fansen, som har ventet helt siden siste episode ble sendt i 2004, gleder seg stort. Warner Media har kalt det en spesialutgave man kan kalle «den der alle kom sammen igjen».

Nå kan imidlertid fansen få et enda større innblikk i kulissene. Nå kan du nemlig leie Rachel og Monicas leilighet.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Billig natt

Ifølge CNN har nemlig Booking.com og The Friends Experience gått sammen og gjenskapt den gjenkjennelige leiligheten, og leier den altså ut til heldige fans.

For den nette sum av 19,94 dollar, som tilsvarer 166 norske kroner, kan du altså bo i leiligheten én natt og oppleve det som beskrives som «Den ultimate overnattingen». Den billige prisen skal, ifølge CNN, være en hyllest til året serien ble sluppet, altså i 1994.

Den 18 rom store leiligheten har en rekke rekvisitter fra serien, og selv om «Friends» ble spilt inn i et studio i Los Angeles, ligger leiligheten man kan leie i New York, samme sted som serien utspilte seg.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

«Hjem» til vennene

Fansen vil få mulighet til oppleve Ross' beryktede sofa, se gjennom Rachel og Monicas lilla dør og ta livet med ro i lenestolene som tilhørte leiligheten til Chandler og Joey - eller spille fosball som sistnevnte duo gjorde rimelig ofte i leiligheten sin.

«Det vil etterlate gjestene gispende OH. MY. GAWD», heter det i annonsen. Den kjente replikken gikk igjen hos spesielt gjestekarakteren Janice.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på bildedelingstjenesten. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Ifølge annonsen vil det også være mulig å drikke kaffe fra en ekte Central Perk-kaffé.

Gjenforenes

I februar i fjor kunne ivrige fans endelig slippe jubelen løs, da det ble bekreftet at samtlige fra vennegjengen på seks dukker opp sammen på HBO Max.

Flere av seriens store stjerner har denne uka delt innlegg på sine sosiale medier-kanaler, der de kan avsløre at premieren - som «alle» har ventet på - vil bli 27. mai. Det betyr at det bare er knappe to uker til gjengen blir å se igjen sammen.

«Det er offisielt! (...) Kan vi vært mer gira?!» skrev Jennifer Aniston, som spilte Rachel Green i serien, på Instagram, med tydelig referanse til en av Chandler Bings vitser.

STINKER IKKE: Under sin siste konsert i Los Angeles i anledning 1989-turneen overrasket Taylor Swift fansen med å spille «Venner for livet»-hiten «Smelly Cat» med skuespiller Lisa Kudrow. Video: Shine On Media Vis mer

Gjester

Ifølge Hollywood Reporter er det også sluppet en lang liste over mennesker som vil gjøre gjesteopptredener - og lista er ikke beskjeden.

Her finner vi blant andre David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Lady Gaga, Kit Harington, Tom Selleck, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai.

Flere medier, deriblant The Independent, har tidligere skrevet at de seks skuespillerne skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at man ikke får se dem tilbake i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tiden da serien ble spilt inn.

De seks skuespillerne vil ifølge bransjenettstedet Variety tjene minst 2,5 millioner dollar hver. Det tilsvarer svimlende 24 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Gjør comeback - fansen frykter slutten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer