RENSKER OPP: Tone Damli er en av mange kjendiskvinner som selger brukte klær via det nettbaserte loppemarkedet Bloppis.no. Foto: TV 2
RENSKER OPP: Tone Damli er en av mange kjendiskvinner som selger brukte klær via det nettbaserte loppemarkedet Bloppis.no. Foto: TV 2Vis mer

Nå kan du gå i Tones sko!

Bokstavelig talt.

SEOGHØR.NO: Artist Tone Damli (25) har ryddet i klesskapet, og selger unna flere designerplagg på Bloppis.no.

Denne gangen er det blant annet en mintgrønn genser fra svenske Acne, et par sneakers fra Nike og en skinnjakke fra Diesel som Sogndalsjenta mener at trenger nye eiere:

«Masse nye kle på Bloppis'n min. Stadig detox i skapet. Kanskje det e noke der for deg?», reklamerer hun på Instagram, og henviser til Bloppis.no.

Ifølge nettsiden har Tone allerede solgt unna 239 personlige eiendeler siden hun ble medlem av det nettbaserte loppemarkedet.

Den singel-aktuelle artisten inngikk designsamarbeid med det danske klesmerket Designers Remix i fjor, og får ofte tilsendt eksklusive gaver av norske og internasjonale designere for å fronte nettopp deres merke - og har dermed mer enn nok å velge mellom i klesskapet.

I slutten av august var Tone til stede da det italienske motehuset Gucci feiret åpningen av deres første butikk i Norge, men til tross for at hun kunne falt for impulsfristelser under åpningsfesten, fortalte den blide 25-åringen at hun elsker tanken på å ha spart til noe hun har ønsket seg lenge:

- Jeg elsker å kjenne på «ønske-seg-følelsen», og synes det er greit å kjøpe dyre ting dersom man har tenkt igjennom det, jobbet hardt, og spart lenge til det, fortalte hun til Seoghør.no.

- Det åpner flere og flere dyre og eksklusive butikker i Norge, føler du noen gang på presset?

- Nei, jeg gjør ikke det. Jeg har aldri følt på pengepresset, og synes at billige ting kan være vel så bra, forklarte hun videre.

Rett før sjokkbruddet med skuespiller Aksel Hennie (37) ble kjent i februar i år, solgte også skjønnheten unna store deler av garderoben via Bloppis.

Kronprinsesse Mette-Marit (40), fotballfrue-Caroline Berg Eriksen (26), artist Anine Stang og programleder Synnøve Skarbø (42) er bare noen av kjendisdamene som selger unna skatter på det nettbaserte loppemarkedet.

LES OGSÅ: Prinsesse Ingrid Alexandra ble med mamma og pappa på jobb

Bloppis er heleid av Aller Media, som Seoghør.no også er en del av.