Scott Disick:

Nå kan du flytte inn hos Scott Disick

Leier ut luksusboligen for nesten en halv million kroner i måneden.

FLYTTER UT: Realitystjernen Scott DIsick leier ut den lekre boligen i Hidden Hills i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
FLYTTER UT: Realitystjernen Scott DIsick leier ut den lekre boligen i Hidden Hills i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Kort tid etter at realitystjernen Kourtney Kardashian (38) dumpet langtidskjæresten Scott Disick (34) i 2015, kjøpte han et nytt hus til 46 millioner kroner i Los Angeles.

Nå skal han leie ut det luksuriøse hjemmet, skriver TMZ.

Den lekre boligen ligger i området Hidden Hills i Los Angeles, som ligger like ved det populære kjendisområdet Calabasas. Leiesummen ligger på omkring 460 000 kroner per måned.

For den skyhøye summen får man boltre seg på over 750 kvadratmeter, med blant annet syv soverom og like mange bad. Huset inneholder også en vinkjeller og et spillrom.

Ifølge TMZ må interesserte leietakere gjennom en streng prosess før de eventuelt får komme på visning, ettersom Disick mistenker at flere fans ønsker å få et innblikk i huset hans.

Saken fortsetter under bildet.

Scott Disicks hjem i Hidden Hills har hele syv bad. Foto: NTB scanpix
Scott Disicks hjem i Hidden Hills har hele syv bad. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ønsker å selge

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen kjøpte boligen i desember 2015, omtrent et halvt år etter bruddet med Kourtney Kardashian.

De siste årene har han gjort en rekke endringer på eiendommen. Blant annet har det blitt lagt gress rundt bassengområdet og flere av rommene er pusset opp, skriver Popsugar.

I fjor prøvde 34-åringen å selge Hidden Hills-huset til 68 millioner kroner, men uten hell. Nå håper han at de nye leietagerne kunne tenke seg å kjøpe eiendommen etter hvert, skriver TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

Liker ikke at Kourtney har gått videre

Nyheten om at Disick leier ut luksusboligen i Los Angeles kommer kort tid etter at det ble kjent at forholdet mellom Kourtney og hennes 15 år yngre flamme, Younes Bendjima (23), begynner å bli seriøst.

Duoen har vært avbildet en rekke ganger sammen den siste tiden, blant annet under en romantisk strandferie i Egypt.

Scott er imidlertid ikke særlig fornøyd med at eksen har funnet kjærligheten igjen.

- Han er ikke fornøyd med at Kourtney dater Younes. Han hater at Younes er yngre, og heitere, og Scott blir helt vilt sjalu over at Kourtney tydelig liker ham, sier en kilde til HollywoodLife.

Videre forklarer kilden at Scott lenge har hatt inntrykk av at Kourtney ville vente på ham - til tross for hans utsvevende partyliv.

- Scott er helt sjokkert over at det ikke ble slik, og at Kourtney har gått videre. Å se bilder av eksen og Younes på ferier sammen, og å se hvor lykkelig Kourtney ser ut, stikker som en kniv i hjertet hans, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆR KONTAKT: Det er to år siden Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk hver til sitt etter ni år sammen. I tiden etter har de beholdt en nær kontakt for barnas skyld. Foto: NTB scanpix
NÆR KONTAKT: Det er to år siden Kourtney Kardashian og Scott Disick gikk hver til sitt etter ni år sammen. I tiden etter har de beholdt en nær kontakt for barnas skyld. Foto: NTB scanpix Vis mer

Festet med Disney-stjerne

Selv om 34-åringen har uttalt at han ønsker å vinne tilbake sin berømte eks, som han har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) sammen med, er han stadig å se sammen med vakre kvinner.

Tidligere denne måneden festet han sammen med skuespiller Bella Thorne (19), etter at han tidligere i sommer skal ha dumpet henne fordi hun «stinker».

I midten av august møtte Scott og Bella hverandre i hemmelighet på nattklubben Avenue i Los Angeles, der de festet sammen til langt på natt.

Saken fortsetter nedenfor.

VILL FEST: De to Hollywoodstjernene festet sammen 23. juni 2017. Vis mer Vis mer

Før dette har partyprinsen også vært koblet med blant andre modellen Sofia Richie (18) og Chloe Bartoli (26).

At Scott er glad i å tilbringe tid med vakre kvinner, er imidlertid ingen hemmelighet. I mars forklarte han årsaken til hans spennende kjærlighetsliv.

- Jeg er sex-avhengig, avslørte han i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», ifølge New York Daily News.

LES OGSÅ: - North liker ikke lillebroren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer