Nå kan du få sitte i Graham Nortons røde stol

Tør du å fortelle din personlige historie? Nå har du sjansen!

Torsdag 25. juni kommer Graham Nortons røde stol til Oslo. Tør du å fortelle din historie, kan du vinne en Graham Norton-weekend i London. Foto: BBC Brit
Torsdag 25. juni kommer Graham Nortons røde stol til Oslo. Tør du å fortelle din historie, kan du vinne en Graham Norton-weekend i London. Foto: BBC Brit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjennom mange sesonger har talkshow-verten Graham Norton (52) underholdt TV-seere verden over med sitt «Graham Norton Show».

Og i de aller fleste programmene, får noen fra salen prøve seg i «den røde stolen». Der forteller de en personlig historie for Graham og hans verdensberømte gjester.

Liker Graham og gjestene historien, får deltageren gå. Faller historien derimot ikke i smak, trekker Norton i spaken, som gjør at stolen - og deltageren - faller bakover. Som oftest er det de mest pikante og drøye historiene som får deltageren til å komme helskinnet fra stolen.

Om du noen gang har tenkt at det hadde vært gøy å få prøve seg i den røde stolen, kan ønsket ditt nå komme i oppfyllelse - hvis du tør!

Torsdag 25. juni står nemlig den røde stolen på Egertorget i Oslo. Sammen med BBC Brit plukker Se og Hør nå ut hvem som skal få fortelle sin historie foran et kjendispanel. Og viser det seg at din historie er den aller morsomste, vinner du en Graham Norton-weekend i London.

Er dette det særeste som har skjedd i den røde stolen? Se video:


Ønsker du å delta? Send en mail med din historie til [email protected] innen onsdag 24. juni, og vi plukker ut noen som får sjansen til å prøve seg på Egertorget.

Se et eksempel fra den røde stolen her - «Når nakenbading går fullstendig galt»:


Klarer du å overbevise kjendispanelet med din historie kan du vinne flybilletter, luksushotell i London, middag på Graham Nortons favorittrestaurant «The Delaunay», billetter til Grahams favorittshow på West End, Book of Mormons, omvisning i BBC-studioene og kanskje en overraskelse eller to!

«Graham Norton Show» sendes i Norge på BBC Brit søndager klokken 22.00, og på TVNorge fredager klokken 21.30.

Video: Denne fyren fikk seg litt av en overraskelse da han låste seg inn på rommet:


LES OGSÅ: Dette fikk du ikke se på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer