Nå kan du få hjelp av Jan Thomas

Denne høsten vil Se og Hørs motepoliti Jan Thomas besøke ni norske byer med turneen «Jan Thomas Live – Usminket». Kjendisstylisten lover aha-opplevelser for publikum.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: – Alle kvinner er vakre, jeg ser det hver dag i jobben min. Min største utfordring er å få deg til å se det også. La meg hjelpe! Dette blir en magisk kveld som jeg tipper vil gi deg noen aha-opplevelser, sier Jan Thomas til Seoghør.no.

Billetter til «Jan Thomas Live» kan kjøpes på internett og koster 499 kroner. Inkludert i prisen er champagne-velkomst, én og en halv times inspirasjonsforedrag med Jan Thomas, en eksklusiv goodiebag til 599 kroner og mingling med kjendisstylisten. I tillegg vil det også trekkes en «bli ny Dag» på Jan Thomas Studio på alle foredragene.
 
I 20 år bodde Jan Thomas i USA og stylet Hollywood-stjerner. Nå er det 12 år siden han kom hjem – og ble Norges mest kjente stylist.
 
– Jeg var den lille gutten som kunne se ting ingen andre kunne se. Jeg har tatt mange bevisste valg i livet. Et av de viktigste var å ta regi over mitt eget liv. Leve livet som om hver dag kunne bli den siste. Tar du regi over ditt liv? Lever du hver dag som den var den siste? Mest sannsynlig ikke.
 
– La meg ta deg med på en reise der du skal få verktøy som gjør at du våger mer. Verktøy som gir deg trygghet. Det handler om å forsterke på utsiden den personen du egentlig er på innsiden. Ikke lev ditt liv slik du tror andre vil at du skal være. Livet er for kort til det!


MELD DEG PÅ JAN THOMAS LIVE HER på SEOGHØR.NO/JANTHOMASLIVE

– La oss legge janteloven hjemme, og komme sammen og feire. Feire livet, og sammen tørre mer enn vi noen gang kunne tro. Bli med meg og la meg sette spotlighten på deg. Hjelpe deg å tørre litt mer. Hvorfor? Fordi du fortjener det! fastslår Jan Thomas.
 
Arrangementet passer for kvinner i alle aldre (og menn som er interessert!). Ta med deg syklubben, jentegjengen, datteren, moren eller bestemoren din.
 
Hit kommer Jan Thomas
4. september Quality Spa & Resort Son
5. september Quality Spa & Resort Strømstad
6. september Quality Hotel & Resort Sarpsborg
11. september Quality Hotel & Resort Hafjell
12. september Quality Hotel & Resort Fagernes
13. september Quality Spa & Resort Holmsbu
18. september Quality Hotel & Resort Kristiansand
19. september Quality Hotel & Resort Skjærgården, Langesund
21. september Quality Spa & Resort NorefjellMELD DEG PÅ JAN THOMAS LIVE HER på SEOGHØR.NO/JANTHOMASLIVE 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer