Nå kan du få Henriette til frokost

Seks familier i Norge får en morgen helt utenom det vanlige.

HJEMME HOS: Seks familier i Norge får en morgen helt utenom det vanlige dette året når Radio Norges Morgenklubbens tre programledere Geir Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven inntar husene deres for å ha radiosendinger. Foto: Radio Norge
HJEMME HOS: Seks familier i Norge får en morgen helt utenom det vanlige dette året når Radio Norges Morgenklubbens tre programledere Geir Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven inntar husene deres for å ha radiosendinger. Foto: Radio Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Seks familier i Norge får en morgen helt utenom det vanlige dette året når Radio Norges Morgenklubbens tre programledere inntar husene deres for å ha radiosendinger.


Morgenklubbens Geir Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven skal nemlig dra hjem til lytterne, og sende direkte fra deres hjem.

Første stopp i radiokonseptet som kalles «Hjemme hos», blir Svolvær i Lofoten.

- «Morgenklubben Hjemme hos» blir et omfattende konsept som vi forventer mye av i 2012. Vi tror på ytterligere vekst i inneværende år, sier kanalsjef Kristoffer Vangen.

Sendingen fra Svolvær vil finne sted i slutten av mars måned. Samtidig oppfordres lytterne til å registrere sin favorittperle i langstrakte Norge på www.radionorge.com

Nå skal lytterne få sjansen til å konkurrere om å være vertskap for nettopp Morgenklubben på Radio Norge.

- Foreløpig har vi bestemt oss for å lage seks direktesendinger med Morgenklubben fra like mange private hjem. Vi vet at Lofoten & Svolvær blir første stopp. Hvor vi drar videre og hvem de utvalgte familiene blir, er opp til våre lyttere, sier Vangen.

Vangen og Radio Norge hadde et rekordår i fjor. Kanalen oppnådde en lytterandel i Norge på 11,7 prosent – og ble vekstvinneren i det kommersielle radiomarkedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Går fra jobben klokken 12 hver dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer