George og Amal Clooney:

Nå kan du dra på date med Clooney-ekteparet

- Klyp deg i armen, for dette er ikke en drøm.

BRUKER SEG SELV: Er man heldig kan man nå dra på date med George og Amal Clooney. Foto: NTB Scanpix
BRUKER SEG SELV: Er man heldig kan man nå dra på date med George og Amal Clooney. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan vel trygt sies at de aller fleste har en rimelig liten sjanse for å møte på stjerneparet George (58) og Amal Clooney (41). Ekteparet, som har tvillingene Alexander og Ella (1) sammen, regnes som ett av Hollywoods heteste par, og kaster stadig glans over røde løpere.

Men nå har man altså muligheten til å tilbringe tid sammen med ekteparet, hjemme hos dem i deres luksushjem ved Lake Como i Italia.

Menneskerettighetsadvokaten Amal og ektemannen driver «Clooney Foundation for Justice» sammen, en veldedighetsorganisasjon som jobber mot menneskerettighetsbrudd rundt om i verden.

Vinneren trekkes

Gjennom en ny innsamlingsauksjon for organisasjonen er de nå villig til å bruke seg selv, på en helt annen måte enn tidligere, for å samle inn penger.

Ifølge Sky News kan man nå kjøpe lodd for å være med i trekningen om en dobbeldate med ekteparet.

Ved første øyekast kan man tenke at man må betale i dyre dommer for å få treffe stjernene, men for bare ti amerikanske dollar, under 90 norske kroner, er man med i trekningen.

Vis mer

Ti dollar gir 100 «lodd», men man kan spytte inn opp til 5000 dollar. Ved sistnevnte sum får man hele 50 000 «lodd». Ekteparet vil seinere trekke ut en heldig vinner som får ta med seg en valgfri person.

Vinneren blir flydd inn til stjernenes hus og får servert både mat og drikke sammen med dem.

- Klyp deg i armen, for dette er ikke en drøm, heter det på organisasjonens sider.

Videre står det at man får mulighet til å bli kjent med dem begge på et personlig nivå, og at det vil være anledning til å ta bilder for å ta vare på minnene.

Bekymret for barna

At paret nå åpner dørene til sitt eget hjem kommer kanskje som et sjokk på mange. Nylig ble det nemlig kjent at Amal Clooney i disse dager tar anklager mot den Islamske Stat til retten i Frankrike, der hun i første omgang representerer 26 år gamle Nadia Murad - som ble kidnappet i 2014 og solgt som sexslave av IS.

Clooneys mål er å få saken tatt videre til den internasjonale domstolen i Haag, der hun ønsker at de ansvarlige skal bli satt ansvarlige for sine handlinger.

I forkant av rettssaken har 41-åringen uttalt at hun er klar over risikoen hun tar med denne saken. Hun har også snakket med ektemannen.

- Dette er noe jeg diskuterte med ektemannen min. Vi er klar over risikoen som er involvert, har hun sagt til The Today Show tidligere.

Forrige uke snakket George Clooney ut om sikkerhetsrisikoen paret står overfor på daglig basis - spesielt når det kommer til barna.

- Kona mi tar den første saken mot IS til retten, så vi har problemer. Ekte sikkerhetsproblemer som vi må takle hver dag, sa 58-åringen i podkasten «Awards Chatter» fra The Hollywood Reporter, gjengitt av avisa USA Today.

- Vi vil virkelig ikke at barna våre skal bli utsatt for noe, så vi må være oppmerksomme på det, la «Tomorrowland»-skuespilleren til.

LES OGSÅ: - Skjønte at noe skulle skje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer