«Twilight»:

Nå kan du bo i huset fra «Twilight»-filmene

Huset hvor Bella Swan bodde i de populære filmene er nå til leie på Airbnb.

LEVE UT FANTASIEN: Nå kan alle «Twilight»-fans leve ut vampyr-fantasiene sine. Huset hvor Bella Swan bodde i filmene er nemlig til leie på Airbnb. Foto: Airbnb / NTB Scanpix
LEVE UT FANTASIEN: Nå kan alle «Twilight»-fans leve ut vampyr-fantasiene sine. Huset hvor Bella Swan bodde i filmene er nemlig til leie på Airbnb. Foto: Airbnb / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Året er 2008, og en hel verden blir introdusert for et univers med glitrende og usedvanlig vakre vampyrer. «Twilight»-sagaen tok mildt sagt publikum med storm, og rivaliseringer mellom varulver og vampyrer ble skapt. Sagaen fikk en kultfølge uten sidestykke, og franchiset tjente en total på 2,5 milliarder dollar, ifølge Forbes.

Filmserien baseres på fire noveller skrevet av Stephanie Meyer. Den starter med at Bella Swan, spilt av Kristen Stewart (29), flytter til byen Forks i Washington for å bo med faren sin Charlie, spilt av Billy Burke (52).

Fra å være en helt normal tenåringsjente blir hennes dødelige liv brått snudd på hodet når vampyren Edward Cullen, spilt av Robert Pattinson (33), blir forelsket i henne - til tross for alle risikoene som følger med.

KJÆRLIGHET: Romansen mellom Edward Cullen og Bella Swan engasjerte en hel verden. Nå er huset der Bella bodde lagt ut på Airbnb. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Romansen mellom Edward Cullen og Bella Swan engasjerte en hel verden. Nå er huset der Bella bodde lagt ut på Airbnb. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange fantaserte nok om å være i Bella sine sko. Nå kan denne drømmen realiseres for mange.

Leies ut på Airbnb

Nå kan nemlig hvem som helst leie huset som ble brukt under innpillingen av alle filmene på utleie-tjenesten Airbnb. Huset det er snakk om er huset hvor Bella og faren Charlie bodde i i filmene. Huset er altså settet hvor utrolig mange ikoniske «Twilight»-øyeblikk tok plass.

HELT LIKT: Huset er fortsatt veldig likt slik det var i filmene. Foto: Airbnb
HELT LIKT: Huset er fortsatt veldig likt slik det var i filmene. Foto: Airbnb Vis mer
IKONISKE ØYEBLIKK: Mange iknoiske film-øyeblikk skjedde i dette huset. Foto: Airbnb
IKONISKE ØYEBLIKK: Mange iknoiske film-øyeblikk skjedde i dette huset. Foto: Airbnb Vis mer
KARAKTERISTISK: Det grønne kjøkkenet er lett gjenkjennelig for alle fans. Foto: Airbnb
KARAKTERISTISK: Det grønne kjøkkenet er lett gjenkjennelig for alle fans. Foto: Airbnb Vis mer

Huset har fem soverom og to bad, og er tilnærmet likt slik det var i filmene. Det berømte grønne kjøkkenet eksisterer fortsatt i all sin prakt.

Huset ligger en kort kjøretur fra Portland, med gåavstand til Oregons «Columbia River». Huset kan ha ti overnattingsgjester.

BELLAS SOVEROM: Her sov tenåringsjenta, som alle ville være, Bella Swan. Foto: Airbnb
BELLAS SOVEROM: Her sov tenåringsjenta, som alle ville være, Bella Swan. Foto: Airbnb Vis mer

Fansen er åpenbart tilfreds med huset, da de 22 anmeldelsene er utelukkende positive.

- Et vakkert hjem som. Selv om det ikke er renovert, gir deg den fulle følelsen av å være i Bella Swans hus, skriver en gjest.

- Vår opplevelse med dette stedet var utrolig. Å få tilbringe to netter der «Twilight»-filmene ble spilt inn var som en drøm som har gått i oppfyllelse, skriver en annen.

Vis mer

- Skuespillere eldres, de endrer seg. De tar på seg andre skuespillerroller. Dette huset vil alltid være slik du så det i filmene. Så når folk kommer hit kan de føler mer på den verdenen - og det blir mye mer ekte for dem, sa den tidligere eieren av huset Dean Koenig til PEOPLE.

Flere berømte utleiesteder

Det finnes flere husholdninger som man kanskje har sett på skjermen, som nå er ute på Airbnb.

Er du fan av showene «Entourage», «Real housewives of Beverly Hills» og «The Bachelorette» kan du leie denne villaen - som ble profilert i overnevnte serier.

Er du en «Sherlock»-fan kan du leie dette hjemmet i Sør-Wales, hvor salongen og hovedsoverommet ble brukt i innspillingen.

I den berømte serien «Girls» sin siste sesong bor karakteren Shoshanna, spilt av Zosia Mamet (31), en periode i Tokyo. Leiligheten Shoshanna bodde i i Tokyo er nå til utleie på Airbnb. En gylden mulighet for alle fans av showet.

LES OGSÅ: Gråt av morens ikoniske orgasme-scene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer