Nå kan du bli Tones hjelper

- Vi trenger en som kan bistå artistene med alt fra turnéer til daglige gjøremål, sier produsent David Eriksen.

NY MANAGER: Nå har du mulighet til å jobbe tett på popstjerne Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures
NY MANAGER: Nå har du mulighet til å jobbe tett på popstjerne Tone Damli Aaberge. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Tone Damli Aaberges (23) manager, David Eriksen (43), søker nå etter en ny person som skal jobbe med den unge artisten.

Eriksen, som er produsent og daglig leder i Eccentric Music, er nemlig på jakt etter en ny ansatt som kan følge artistene i staben hans på tv-shows, turnèer og konserter.

- Vi trenger litt mer manpower rett og slett. Per i dag er vi fire i staben, men vi trenger en til for å bli komplett, sier Eriksen til Seher.no. 


Ifølge produsenten vil den nyansatte få nær kontakt med de største stjernene i plateselskapet, som består av blant andre Tone Damli Aaberge, Aylar Lie og bloggeren Voe.

- Den nye vi ansetter vil selvfølgelig få jobbe tett på både Tone, Aylar, Voe og Thomas (Eriksen red. anm), samt de to nye artistene vi skal lansere i august, sier han. 


Eriksen sier at de har fått inn flere søknader, men foreløpig er ikke søknadsfristen ute.

Tone har den siste tiden brukt mye tid på å jobbe med plateproduksjon i utlandet, men lanseringen rundt henne har tatt lengre tid enn forventet.

- Utsettelsen ligger ikke hos hverken Tone eller managementet, sier David Eriksen.

Nylig mistet president Sylvia Rhone i Universal Motown jobben, og dette har medført store forsinkelser i planene.

- Vi fikk beskjed om dette i forkant, og det er alltid veldig kjedelig med utsettelser, men det er vi jo vant med i musikkbransjen, sier Eriksen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er alltid så grå og kjedelig