Nå kan du bli ny med Jan Thomas

Åtte heldige lesere trekkes ut.

FØR OG NÅ: Disse fire damene har alle blitt nye med Jan Thomas. Det lille bildet viser hvordan de så ut da de kom til Jan Thomas Studio. Det store bildet viser (f.v.) Anita Haugen, Anne May Storøy, Lena Jensen og Lena Boysen Hillestad etter makeoveren.   Foto: Henning Jensen/Se og Hør
FØR OG NÅ: Disse fire damene har alle blitt nye med Jan Thomas. Det lille bildet viser hvordan de så ut da de kom til Jan Thomas Studio. Det store bildet viser (f.v.) Anita Haugen, Anne May Storøy, Lena Jensen og Lena Boysen Hillestad etter makeoveren. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Se og Hør Motepoliti Jan Thomas (48) har stylet noen av verdens største stjerner. Nå har du muligheten til å få en drømmedag i Jan Thomas Studio i Oslo!

Kjendisstylisten velger ut åtte heldige lesere, som får en komplett makeover av Jan Thomas og teamet hans. Vinnerne blir sminket, stylet, frisert og fotografert og får personlige råd om stil og mote. Bli ny-reportasjen vil komme på trykk i Se og Hør og publiseres på Seoghør.no.

Nederst i saken finner du reportasjer fra damer som tidligere er blitt nye med Se og Hør.

Vi tar imot søknader fra alle som ønsker å bli ny, men du må være beredt på å overlate all kontroll til Jan Thomas. Vi ser etter mennesker som virkelig ønsker en ny stil og en ny start. Jan Thomas vil med sin ekspertise gjør deg til den beste utgaven av deg selv.

– Det handler om å forsterke på utsiden den personen du egentlig er på innsiden. Jeg vil gi deg verktøy som gjør at du våger mer. Verktøy som gir deg trygghet, forklarer kjendisstylisten, som er aktuell med boken «Jan Thomas-metoden».

PROFF STYLING: Hundrevis av norske kvinner har blitt nye med Jan Thomas gjennom årene. Nå har du muligheten til å få en drømmedag hos kjendisstylisten. Send en søknad til Se og Hør med svar på spørsmålene du finner nederst i saken. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
PROFF STYLING: Hundrevis av norske kvinner har blitt nye med Jan Thomas gjennom årene. Nå har du muligheten til å få en drømmedag hos kjendisstylisten. Send en søknad til Se og Hør med svar på spørsmålene du finner nederst i saken. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Bli ny-dagen er gratis, men reise og opphold må dekkes av den enkelte.

Lær Hollywood-stjernenes stylingtips. Sjekk ut «Jan Thomas-metoden» her!

Send en søknad der du forteller hva nettopp du trenger hjelp med, enten på e-post til [email protected] eller med brev til Se og Hør, postboks 1169 Sentrum, 0107 Oslo. Merk konvolutten med «Bli ny».

Det er viktig at søknaden inneholder minst to bilder av slik du ser ut i dag, et portrettbilde og et bilde av deg selv i helfigur. Ta gjerne bilder med mobilen.

Hvis du ønsker å melde på en venn eller et familiemedlem er dette også mulig. Fyll ut søknaden så godt det lar seg gjøre, og oppgi din egen kontaktinformasjon i tillegg.

SEND EN SØKNAD MED SVAR PÅ SPØRSMÅLENE UNDER:

Navn:
Alder:
Adresse:
Telefonnummer:
E-post:
Sivilstatus/familie:
Yrke:

1 Hvordan vil du beskrive stilen din i dag?

2 Hvordan har den utviklet seg siden du var ung?

3 Hvorfor vil du bli ny?

4 Hva er du mest fornøyd med ved stilen din?

5 Hva er du minst fornøyd med ved stilen din?

6 Hva synes du om håret ditt? Er du villig til å få en helt ny frisyre (klipp og farge)?

7 Hva har du mest av i klesskapet?

8 Hvor lang tid bruker du på antrekk og eventuell sminke til hverdags?

9 Hvor lang tid bruker du på antrekk og eventuell sminke til fest?

11 Når var sist gang du følte deg skikkelig flott?

12 Hva hadde du på deg siste gang du var misfornøyd med antrekket?

13 Hva håper du Jan Thomas gjøre for deg?

14 Har du noen spesielle utfordringer du ønsker hjelp med?

15 Hvorfor skal vi velge nettopp deg?

Høyde:
Skostørrelse:
Kjolestørrelse:
Buksestørrelse:
Størrelse overdel:

På grunn av kapasitetshensyn har vi dessverre kun mulighet til å kontakte kandidatene som plukkes ut. Men vi tar vare på gamle søknader, som kan bli aktuelle igjen i neste runde bli ny.

GOD STEMNING: Bli ny-dagen innholder klipping og farging av hår, forming av bryn, profesjonell sminke, styling og en morsom fotoshoot med Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
GOD STEMNING: Bli ny-dagen innholder klipping og farging av hår, forming av bryn, profesjonell sminke, styling og en morsom fotoshoot med Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Lena Jensen (33) gikk ned 55 kilo, men viste ikke hvordan hun skulle kle sin nye kropp. Slik så hun ut etter å ha blitt ny med Jan Thomas.

Lena Boysen Hillestads (44) datter var lei av at mamma alltid gikk kledd i treningsklær. Her ser du hva som skjedde da den profesjonelle hundekjøreren fikk en ny stil.

"Dette kan ikke bli stort verre" tenkte Anita Haugen (54) da hun sendte søknaden til Se og Hør. Hun ble en ny kvinne etter møtet med kjendisstylisten.

Anne-May Storøy (40) kledde seg fortsatt som hun var 25 kilo yngre. - Du trenger et spark i rumpa, var Jan Thomas' melding før makeoveren.

LES OGSÅ: Jan Thomas-metoden: Slik får du kinnbein som Tyra Banks.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer