Nå kan du bli ny med Jan Thomas

Meld deg på her!

FØR OG NÅ: Disse fire damene har alle blitt nye med Jan Thomas. Det lille bildet viser hvordan de så ut da de kom til Jan Thomas Studio. Det store bildet viser (f.v.) Trine Ekren, Birgit Søgård Landheim, Gunvor Roti Dahl og Hanne Sommerstad etter makeoveren. Foto: Se og Hør
FØR OG NÅ: Disse fire damene har alle blitt nye med Jan Thomas. Det lille bildet viser hvordan de så ut da de kom til Jan Thomas Studio. Det store bildet viser (f.v.) Trine Ekren, Birgit Søgård Landheim, Gunvor Roti Dahl og Hanne Sommerstad etter makeoveren. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Se og Hør Motepoliti Jan Thomas (48) har stylet noen av verdens største stjerner. Nå har du muligheten til å få en drømmedag i Jan Thomas Studio i Oslo!

Kjendisstylisten velger ut åtte heldige lesere, som får en komplett makeover av Jan Thomas og teamet hans. Vinnerne blir sminket, stylet, frisert og fotografert og får personlige råd om stil og mote. Bli ny-reportasjen vil komme på trykk i Se og Hør og publiseres på Seoghør.no.

Nederst i saken finner du reportasjer fra damer som tidligere er blitt nye med Se og Hør.

Vi tar imot søknader fra alle som ønsker å bli ny, men du må være beredt på å overlate all kontroll til Jan Thomas. Vi ser etter mennesker som virkelig ønsker en ny stil og en ny start. Jan Thomas vil med sin ekspertise gjør deg til den beste utgaven av deg selv.

– Det handler om å forsterke på utsiden den personen du egentlig er på innsiden. Jeg vil gi deg verktøy som gjør at du våger mer. Verktøy som gir deg trygghet, forklarer kjendisstylisten, som har gitt ut boken «Jan Thomas-metoden».

Bli ny-dagen er gratis, men reise og opphold må dekkes av den enkelte.

EKSPERTHJELP: – Jeg har fått masse tips til hvordan jeg kan style håret opp og ned og bak og fram. Men sminken må jeg trene litt på, smiler Birgit. Birgit Søgård Landheim (45) etter å ha fått en makeover av Jan Thomas. Foto: Se og Hør
EKSPERTHJELP: – Jeg har fått masse tips til hvordan jeg kan style håret opp og ned og bak og fram. Men sminken må jeg trene litt på, smiler Birgit. Birgit Søgård Landheim (45) etter å ha fått en makeover av Jan Thomas. Foto: Se og Hør Vis mer

Send en søknad der du forteller hva nettopp du trenger hjelp med, enten på e-post til [email protected] eller med brev til Se og Hør, postboks 1169 Sentrum, 0107 Oslo. Merk konvolutten med «Bli ny».

Det er viktig at søknaden inneholder minst to bilder av slik du ser ut i dag, et portrettbilde og et bilde av deg selv i helfigur. Ta gjerne bilder med mobilen.

Hvis du ønsker å melde på en venn eller et familiemedlem er dette også mulig. Fyll ut søknaden så godt det lar seg gjøre, og oppgi din egen kontaktinformasjon i tillegg.

SEND EN SØKNAD MED SVAR PÅ SPØRSMÅLENE UNDER:

Navn:
Alder:
Adresse:
Telefonnummer:
E-post:
Sivilstatus/familie:
Yrke:

1 Hvordan vil du beskrive stilen din i dag?

2 Hvordan har den utviklet seg siden du var ung?

3 Hvorfor vil du bli ny?

4 Hva synes du om håret ditt? Er du villig til å få en helt ny frisyre (klipp og farge)?

5 Hvor lang tid bruker du på antrekk og eventuell sminke til hverdags?

6 Hvor lang tid bruker du på antrekk og eventuell sminke til fest?

7 Når var sist gang du følte deg skikkelig flott?

8 Hva håper du Jan Thomas gjøre for deg?

9 Har du noen spesielle utfordringer du ønsker hjelp med?

10 Hvorfor skal vi velge nettopp deg?

Høyde:
Skostørrelse:
Kjolestørrelse:
Buksestørrelse:
Størrelse overdel:

OBS: Husk å legge ved bilder i søknaden!

På grunn av kapasitetshensyn har vi dessverre kun mulighet til å kontakte kandidatene som plukkes ut. Men vi tar vare på gamle søknader, som kan bli aktuelle igjen i neste runde bli ny.

GOD STEMNING: Bli ny-dagen innholder klipping og farging av hår, forming av bryn, profesjonell sminke, styling og en morsom fotoshoot med Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør
GOD STEMNING: Bli ny-dagen innholder klipping og farging av hår, forming av bryn, profesjonell sminke, styling og en morsom fotoshoot med Jan Thomas. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Cecilie (32) hadde hatt samme frisyre så lenge hun kan huske. Se hva som skjedde da Jan Thomas klippet av halve håret.

Birgit (45) greide ikke å se potensialet selv. Ble ugjenkjennelig etter makeover.

Vibeke (45) ble rødtopp. Jan Thomas hadde Aqua-Lene som inspirasjon.

Heidi-Nikoline (25) gikk ned 78 kilo. - Jeg angrer som en hund på at jeg klipte meg.

LES OGSÅ: Karen-Marie (45): - Jeg drømmer om å føle meg sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer