DRØMMENABO?: Dersom du drømmer om å bli Vendelas nærmeste nabo, er et av nabohusene på Nesodden nå til salgs.  Foto: TV 3
DRØMMENABO?: Dersom du drømmer om å bli Vendelas nærmeste nabo, er et av nabohusene på Nesodden nå til salgs. Foto: TV 3Vis mer

Nå kan du bli nabo med Vendela!

Ap-politiker selger million-villa på Nesodden...

SEHER.NO: For et år siden kjøpte supermodell Vendela Kirsebom (42) og kjæresten Ewald Eilertsen (48) deres drømmehjem på Nesodden i Oslo.

Den arkitekttegnede villaen kostet 6,6 millioner kroner, og både Eilertsen og Kirsebom skal ha falt pladask allerede første gang de så den.

- Vi falt begge for eiendommen, og ikke minst beliggenheten. Den er landlig med deilig sjøutsikt, samtidig som det er kort vei til Oslo, sa Eilertsen til Se og Hør i fjor.

Og dersom du drømmer om å få supermodellen som nærmeste nabo, trenger du "bare" 4,6 millioner kroner.

Den legendariske Ap-politikeren Reiulf Steen (75) har bodd i en lekker villa kun noen steinkast unna Vendelas bolig i mange år, men skal nå selge herligheten.

I boligannonsen på Finn.no beskrives huset som "en spennede enebolig med en enestående utsikt over Oslofjorden".

Og med en supermodell som nærmeste nabo, blir nok ikke huset så vanskelig å få solgt...

Seher.no har ikke lykkes å komme i kontakt med Reiulf Steen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun spyr ut gift!Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.