Nå kan du bli Charter-Sveins reisefølge

- Selvopptatt, selvhøytidelig og snobbete - det er ikke noe sjakktrekk i samvær med meg, for å si det sånn, sier Charter-Svein til Seoghør.no.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV3 går i gang med åttende sesong av det populære reiseprogrammet «Charterfeber», og Svein Østvik (51), bedre kjent som Charter-Svein, trenger reisefølge!

Har du det som skal til? TV3 søker nå en person mellom 18 og 90 som kan bli med Svein til Gran Canaria, og på Seoghør.no kan du seinere i vår stemme fram kandidatene!

 Søknadsperioden er nå avsluttet.

Seoghør.no tok en prat med den energiske og reiseglade 51-åringen, som ser for seg å ha med en nysgjerrig og utadvent sjel på tur:

- Samma om det er mann eller dame, så lenge personen har humor, er nysgjerrig og kan holde ut med meg! Jeg vil ha med meg en drømmeturvenn, ja kall det gjerne en tvillingvenn, som har noe til felles med meg når det kommer til dette med å oppleve. Personen må like å bli kjent med andre nordmenn og også lokalbefolkningen, og tørre å by på alt det vi mennesker har i oss – og det er ikke så reit lite!

Destinasjonen er altså satt til den spanske øya Grand Canaria, og Charter-Svein forteller videre at personen han skal reise med på ha fulladet batteriene før avreise.

- Jeg er jo veldig mye armer og bein, som har et høyt aktivitetsnivå. Så, en som skal være med meg en hel uke får nok et stort søvnbehov når han kommer hjem. Sov godt på forhånd og vær uthvilt - så kommer vi nok til å oppleve mye moro! Men kall det gjerne unntakstilstand i en uke.

- Hva gjør en person til det verste reisefølget man kan ha?

- Selvopptatt, selvhøytidelig og snobbete - det er ikke noe sjakktrekk i samvær med meg, for å si det sånn! Den som er nysgjerrig på å reise med meg må ikke være for snærpete. Men stort sett kommer jeg overens med alle, og er åpen for alt. Det er jo bra om personen også er litt kritisk til meg, for det er morsomt å møte en som har meningers mot. En som tør å stå for den man er, og som ikke bare jatter med.

Se Charter-Svein som lader opp til en ny runde med «Charterfeber» i den flunkende nye søknadsfilmen øverst i saken! Gå også inn på TV3.no for mer informasjon om søknadsprosessen!

LES OGSÅ: Sørlands TV-slanking ble stoppet av legen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer