BLOGG I VEI: Hvis du bruker Twingly og lenker til Seher.no - så lenker vi til deg! Hva venter du på? Foto: AP/SCANPIX
BLOGG I VEI: Hvis du bruker Twingly og lenker til Seher.no - så lenker vi til deg! Hva venter du på? Foto: AP/SCANPIXVis mer

Nå kan din blogg havne på Seher.no!

Hvis du lenker til Seher.no kommer din blogg på Norges mest leste kjendissite!

SEHER.NO: Seher.no (og resten av nettstedene i Aller Internett) har nå inngått en avtale med Twingly.

For deg som har din egen blogg betyr det med andre ord at dersom du lenker til en artikkel på Seher.no, lenker vi tilbake til din blogg. Dermed vil du også få flere besøk på bloggen din, som da blir eksponert for 500.000 ukentlige lesere på Seher.no .

- Vi ser at stadig flere har begynt å blogge, og at nettet utvikler seg slik at folk vil ytre sin mening om et tema. Ved å legge inn Twingly-lenke håper vi de norske bloggerne i større grad vil delta i debatten knyttet til artiklene våre og berike dem med egne meninger, sier Seher.no-redaktør Erik Nodland.

Twingly er en såkalt pingback-tjeneste.

Måten systemet fungerer på, er at du pinger («sier i fra til») Twingly når du har laget et nytt blogginnlegg. Twingly sjekker så hvem du lenker til i blogginnlegget og formidler det videre til det aktuelle nettstedet slik at den aktuelle siden lenker tilbake til din blogg.

Når du pinger Twingly og lenker til en artikkel hos oss, vil artikkelen oppdateres med en lenke tilbake til bloggen din. Lenka finner du under artikkelen, foran artikkelkommentarene.

Slik gjør du:
Enkelte bloggeplattformer støtter automatisk Twingly-ping. Blant annet støtter både Wordpress (egen installasjon; ikke wordpress-hostet), Movable Type og Typepad automatisk pinging av Twingly. Alt du trenger å gjøre er da å legge til http://rpc.twingly.com/ i listen over pingtjenester, som du i Wordpress finner under innstillinger->skriving->oppdateringstjenester.

Hvis bloggen din ikke støtter automatisk pinging, kan du lett gjøre det manuelt. Dette kan du gjøre ved å sende lenke til innlegget ditt, til RSS-feeden din eller selve bloggen din på denne siden (der du også finner mer informasjon). Det kan ta opp til en halvtime før den dukker opp på nettstedet du lenker til.

Merk deg at Twingly tilstreber å være spamfrie, og at rene spamblogger derfor vil bli fjernet fra våre Twingly-lenker. Vi oppfordrer samtidig våre lesere til å melde fra om upassende innhold ved å bruke utropstegnet ved siden av hvert enkelt blogginnlegg.