Nå kan det bli gjensyn med dette

Espen Eckbo har hemmelige planer om ny nisseserie.

MER NISSER?: Etter det VG kjenner til planlegger Espen Eckbos produksjonsbyrå en ny nisseserie. Her er Line Verndal som Kine og Trond Fausa Aurvåg som Steven i 2001-suksessen «Nissene på låven».  Foto: TVNorge
MER NISSER?: Etter det VG kjenner til planlegger Espen Eckbos produksjonsbyrå en ny nisseserie. Her er Line Verndal som Kine og Trond Fausa Aurvåg som Steven i 2001-suksessen «Nissene på låven». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO:  TVNorge hadde i 2001 stor suksess med julekalenderen «Nissene på låven», produsert av humorstjernene Espen Eckbo og Kristian Ødegård.

Nå ser det ut til at det kan komme en ny sesong av den populære adventskalenderen, skriver VG.

Etter det avisen kjenner til planlegger nemlig Eckbos produksjonsbyrå i all hemmelighet en ny nisseserie.

Programmet skal foreløpig kun være på planleggingsstadiet, og det skal heller ikke være tatt noen beslutning om TVNorge ønsker å gå videre med prosjektet.

- Jeg har ingen kommentar til dette, men det stemmer at vi jobber med nye prosjekter sammen med Espen (Eckbo). Men før noe er 100 prosent klart, så kommer vi ikke til å gå ut med hva vi jobber med internt her på huset, sier Aleksander Herresthal, daglig leder i Seefood TV, til VG.

Eckbo har tidligere uttalt til VG at han ikke ser bort fra at det kan bli en ny sesong.

- Neste år er det ti år siden vi laget «Nissene på låven». Det er plutselig ikke helt uaktuelt å lage en ny runde, sa humorstjernen til avisen etter at det ble kjent at han og Thomas Giertsen hadde skrevet kontrakt med TVNorge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 


LES OGSÅ: - Her ble hun for alvor kjent