- Nå kan de kalle seg mann og kone

Det var de tradisjonelle «Baci»-armebåndene som avslørte dem...

GIFTET SEG PÅ ASIATISK VIS: Jude Law og Sienna Miler fikk utført en tradisjonell ekteskapsvelsignelse under en ferie på Laos. En sjaman fra en lokal landsby førte deres håndledd sammen ved hjelp av hyssing. Nå bærer de begge røde og hvite hyssinga Foto: All Over Press
GIFTET SEG PÅ ASIATISK VIS: Jude Law og Sienna Miler fikk utført en tradisjonell ekteskapsvelsignelse under en ferie på Laos. En sjaman fra en lokal landsby førte deres håndledd sammen ved hjelp av hyssing. Nå bærer de begge røde og hvite hyssinga Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerene Sienna Miller og Jude Law har hatt sine opp og nedturer. Men nå ser det ut til å gå rette veien for stjerneparet. Først ble det bestemt at de skal flytte sammen i London, og nå er de gift - på asiatisk vis.

Selv om de ikke har giftet seg offisielt, kan Jude og Sienna allerede kalle seg mann og kone. Det vi si, i Sør-Øst Asia. Paret har bokstavelig talt bundet seg til hverandre for alltid, gjennom en tradisjonell «Baci», som er en ekteskapsvelsingnelse, skriver Daily Mail.

- «Baci»-seremonien er en velsignelse som blir utført over hele verdenen. Den har også blitt utført ved hoffet i England. Den finner som oftest sted om morgenen, før det offisielle bryllupet skal stå. Det er munker som velsigner bryllupet. Siden må paret feste, for så å drikke øl og risalkohol om kvelden. Jude Law og Sienna Miller er allerede mann i kone i alles øyne her, sier prins Nithakong Somsanith til DailyMail.

«Alfie»-stjernen og hans 28-årige kjæreste ble tipset om seremonien av prins Nithakong Somsanith, som er en kulturell rådfører i «United Nations Educational» og «Cultural Oranisation». Skuespillerparet møtte prinsen på deres hotell, «Luang Prebang». Etter at prins Nithakong fortalte dem om seremonien, kastet de på seg ryggsekkene og dro til fjellsiden for å møte sin sjaman.

Paret fikk utført den tradisjonelle ekteskapsvelsignelsen under en ferie på Laos. En sjaman fra en lokal landsby førte deres håndledd sammen ved hjelp av hyssing. Nå bærer de begge røde og hvite hyssingarmebånd for å markere sitt fellesskap.

Seremonien ble hemmeligholdt, men Jude avslørte seg da han brukte sitt armebånd under en opptreden på Tony Awards i New York. Også Sienna Miller ble sett med en hvit hyssing rundt håndleddet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: La inn bud på 34 millioner for hus i London